KRISTIANSAND: Politiaksjon i natt

Politiet pågrep rundt midnatt en rekke personer for bråk og andre straffbare forhold i Kristiansand sentrum. — En vanlig lørdagsnatt med bråk og fyll, sier Frank Solås, operasjonsleder i Agder politidistrikt, til fvn.no.

15 personer ble tatt for drikking på offentlig sted, og fikk bøter fra 3-400 kroner. Fem personer ble tatt for urinering og fikk bøter på 4000 kroner i samleaksjonen.

**TVEDESTRAND: Tyveri fra hytte

00.04** Blir det meldt om tyveri fra ei hytte i Snaresund i Tvedestrand. Tyver har brutt seg inn gjennom et vinduog tatt med seg en tv, kikkert, og diverse innventar. Tyveriet har skjedd en gang mellom torsdag og midnatt lørdag.

**KRISTIANSAND: Båtpromille

00.09** Stopper politibåten en 28 fots Skartnes sjekte, på byfjorden. Fører av båten, en 38 år gammel mann blåser ca en i promille, og blir anmeldt for det.

**FEDA: Utbrent bil

00.34** Får brannvesenet melding om en totalt utbrent bil på en parkeringsplass ved E39 på Feda. Bilen, som trolig er en Toyota, er trolig hensatt som et bilvrak, da det er steiner inne i bilen. Det er ingen folk i nærhetenn. Blir foreløpig stående da den ikke er til hinder for noe.

**FROLAND: Innbrudd i skole

01.25** Fikk politiet melding om innbrudd i Froland ungdomskole. Noen har klusset med alamren. Foreløpig ikke meldt om noe som er stjålet. Ble gjort tiltak for at innbruddstyvene skulle vende tilbake, men uten resultat.

KRISTIANSAND: Båttyveri

02.06 Politiet pågrep det som sannsynligvis er en båttyv, i en mulig stjålet Yamarin 59DC 150 hestekrefter. Teningen på båten er brutt opp. Båten har ingen registreringsnummer. 42 år gammel mann fra kristiansandsområdet er pågrepet og satt i arrest.

**ARENDAL: Stjal moped og krasjet

02.08** En person tyvlånte en moped på en firmafest rundt klokken 23. Senere var personen innblandet i en trafikkulykke. Vedkommende ble brakt til legevakt i Arendal med mindre skader. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markensgata / Tolbodgata

03.55** Får politiet melding om bråk i byen. Da politiet ankommer ligger en 26 åring nede, og er tydeligvis bevisstløs. Er tydeligvis blitt slått ned og blør litt fra munnen. Politi kjører mistenkte, en 24-åring til legevakt. Gjerningsmannen blir sendt til psykiatrisk avdeling på sykehuset. Fornærmede blir brakt til tillegevakt. Begge er fra Kristiansand.

GRIMSTAD: Stjålet bil

Politiet får melding om en Ford Fiesta, med registreringsnummer TC 88172, er i løpet av natten stjålet ved Shell Grimstad, ved veien langs med sjøen.

**MANDAL: Promillekjøring i bil

05.28** Stopper politiet en polsk borger på 44 år. Mannen blir stoppet ved Harmkark og blåser til 0.85 i promille.

**GRIMSTAD: Promillekjøring i bil

06.25** Politipatruljen stopper en bil på E18 ved Grimstadporten. Politiet pågriper en dansk borger bosatt i Grimstad i en uregistrert Ford Escort. Dansken har fått motortrøbbel, og erkjente å ha kjørt i beruset tilstand.