**KRISTIANSAND: Røykutvikling

18.01:** Politiet fikk melding om at det luktet røyk i en leilighet i Kristian 4des gate. Brannvesenet ble varslet, men det viste seg senere å være snakk om røykutvikling i en stikkontakt. Det hadde ikke tatt fyr, men noe kan ha kortsluttet.

**ÅMLI: Leteaksjon

17.51:** En mann ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem som avtalt etter en joggetur. Les mer i egen sak.

**KVINESDAL: Innbrudd

18.00:** En familie kom hjem og oppdaget at det hadde vært innbrudd i huset. Politiets Lister-patrulje rykket ut og snakket med personene i boligen. Etter en samtale og godt politiarbeid kunne politiet mistenke en konkret person for innbruddet. Mannen, som er en kjenning av politiet, er ikke pågrepet, men vil bli kontaktet av politiet.

**EVJE OG HORNNES: Kollisjon

18.19:** En kvinne kom kjørende langs RV 9 Setesdalsveien ved Mineralparken da en bil kjørte inn i siden på henne. Den andre bilen stakk av fra stedet og var ved 21-tiden ikke funnet, men politiet har fått flere tips i saken.

**KRISTIANSAND: Filmfotograf på solstudio

18.50:** Klokken ti på sju i går kveld fikk politiet melding om en person som forsøkte å filme inne på solstudioet i Lumberveien i Kristiansand.

— Da han ble oppdaget forsvant han fort, forteller Asbjørn Enoksen ved politiets operasjonssentral.

ARENDAL: Innbrudd

Natt til fredag var det innbrudd i en container i Oddenveien i Arendal. En hengelås var blitt klippet over og en byggtørker, driller og noe annet verktøy ble fjernet.

**SØGNE: Innbrudd

19.54:** En dør til Søgne Dykkerklubb på Høllesanden er blitt brutt opp. Representanter for klubben oppdaget eventuelle ting som er stjålet.

**MANDAL: Uten førerkort

19.58:** En mannlig bilist (44) ble stoppet på E-39 ved Hollekleiv. Mannen hadde ikke gyldig førerkort klasse B og anmeldes dermed.

**KRISTIANSAND: Rakett i bilruta

20.20:** En bilist fikk en ruta under en kjøretur. Personen som var ansvarlig stakk fra stedet. Politiet var i kveldstimene ute å kikket etter potensielle gjerningsmann og snakket med flere ungdommer, uten at disse skal være under mistanke. Bilen ble ikke skadet og bilføreren ville ikke anmelde saken formelt.

**ARENDAL: Brann

22.15:** Ingen ble alvorlig skadet da det begynte å brenne i et bolighus i Arendal. Les mer i egen sak.