ARENDAL: Mannen, som er bosatt i Arendal, er siktet for grov legemsbeskadigelse og trusler, samt bruk av tvang. Han ble ifølge Agderposten pågrepet mandag og fremstilt for fengsling i går.

— Vi har pågrepet en mann som ble fengslet i går. Han var ikke alene om det, men vi har ingen andre mistenkte foreløpig, sier etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen ved Arendal politistasjon til fvn.no.

67-åringen ble funnet like over klokken halv sju onsdag morgen i forrige uke. Han lå da på Barbugårdsjordet, og bar preg av å ha vært utsatt for massiv vold. Han hadde blodutredelser i ansiktet, begge øynene var klistret igjen, og han hadde kutt i den ene armen som tydet på bruk av kniv. Mannen hadde også brennmerker på det ene låret. Politiet mener at han lå ute hele natt til onsdag i forrige uke.

Etter det fvn.no kjenner til, er 67-åringen fortsatt innlagt ved Sørlandet sykehus i Arendal som følge av volden.

Foreløpig vil ikke politiet av etterforskningshensyn ut med hva den siktede mannen har forklart i avhør. 67-åringen ble avhørt i påsken, men heller ikke hva som er kommet fram i hans forklaring vil Reiersølmoen kommentere.

— Vi jobber videre med saken og satser på flere pågripelser, sier han.