**KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

01.48:** En vekter fra Securitas oppdaget at det hadde vært innbrudd ved en bedrift i Tordenskjoldsgate 20. Et vindu var blitt brutt opp, men det er uklart om noe er blitt stjålet.

**MANDAL: Slåsskamp

02.47:** To menn havnet i slåsskamp på en privatadresse i Mandal. Ifølge politiet skal en 44 år gammel fra Kvinesdal ha tatt seg inn til en 52-åring fra Mandal. Begge har overfor politiet påstått å ha blitt slått av den andre part. Den ene mannen påstår å ha blitt slått med øks i ryggen, men skal ikke ha noen synlige skader. Mannen skal imidlertid ha fått slått ut en tann. Begge mennene ble kjørt til politiarresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Brann og innbruddsforsøk

03.00 / 03.32: Brannvesenet fikk melding om brann i Dronningens gate, og en drøy halvtime senere fikk politiet melding om innbrudd på samme adresse. Les mer i egen artikkel.

**TVEDESTRAND: Skar seg inn

03.43:** Politiet fikk melding om at tyver hadde skåret seg inn i en elektrobutikk i Tvedestrand. Les mer i egen artikkel.

**GJERSTAD: Bil stoppet ikke for kontroll

03.43:** En bil med to personer forsøkte å stikke fra en politikontroll ved Gjerstad i natt. Politiet fikk ganske raskt stoppet bilen, og det viste seg at personene i bilen ikke hadde alt på det rene. Bilens skilter var falske, sjåføren manglet førerkort og politiet fant narkotiske tabletter i bilen. Begge personene i bilen ble anmeldt og deretter dimittert.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

04.30:** En politipatrulje i Kristiansand kom over et par som slåss i Vestre strandgate. Mannen (39) gikk løs på en dame, og ble dermed pågrepet.