KRISTIANSAND: — Han fortalte at han stakk fra ulykken fordi han var stresset og i sjokk, opplyser Svein Erik Olsen ved Vågsbygd politistasjon.

Stakk av Fredag 07. desember kjørte mannen rett i en bil som stod og ventet i avkjøringsfeltet inn til Svanedamsveien. Ifølge kilder Fædrelandsvennen har vært i kontakt med, skal mannen ha holdt høy fart.

Kollisjonen forårsaket store materielle skader på de tre kjøretøyene som var involvert. Bilen som stod og ventet på å kjøre inn i Svanedamsveien, ble dyttet ut i motgående kjørefelt, og ble påkjørt i fronten av en varebil. Føreren i den ene bilen ble kjørt til legevakt for sjekk.

Mens to av sjåførene var i ferd med å organisere omkjøring, forsøkte mannen, som til slutt stakk av, å flytte bilen han kjørte. Like etter løp han fra stedet.

Tips om vinglete kjøring Ulykken skjedde omkring klokken 07.30. En stund i forveien hadde bilister på E 39 i Songdalen tipset om en bil som kjørte vinglete på vei inn mot Kristiansand.

Politiet satte opp kontrollpost i Kristiansand, men føreren klarte å slippe unna ved å kjøre inn på Vågsbygdveien. Like etter skjedde ulykken.

Møtte opp I etterkant av ulykken gikk politiet ut med oppfordring til mannen om å melde seg. Men først etter en uke møtte han opp på politistasjonen. Han har vært i avhør, og har erkjent de faktiske forhold.

— Saken er ferdig etterforsket fra politiets side, opplyser Olsen.

Saken er nå oversendt til påtalemyndigheten som avgjør om mannen skal tiltales.