**KRISTIANSAND: Bilfører tatt med hasj

11.34:** En bil nektet å stanse da han havnet i en stoppkontroll på Vågsbygd. Patruljen fikk tak i bilens registreringsnummer, og fant raskt fram til førerens bopel. Klokken 12.15 ble mannen pågrepet. 24-åringen var da i besittelse av hasj. Bopelen hans ble ransaket i forbindelse av dette, og det resulterte i at politiet fant hasj der også. En 22 år gammel kvinne satt i bopelen da ransakningen pågikk, og hun ble også innbrakt til politiet. Saken er under etterforskning av politiet.

**MANDAL: Huseier oppdaget tyv

11.36:** Det er ikke godt å si hvem som ble mest overrasket, tyven eller huseieren, da sistnevnte oppdaget at noen var inne i huset hans. Huseieren fattet mistanke til at noe var galt da han så et vindu stod åpent. Like etter hørte han noen som lusket i trappa. Huseieren løp etter tyven så fort han så han, men lyktes ikke å få stoppet gjerningsmannen. Tyven hadde på seg en blå hettegenser, men han skal ikke ha rukket å få tatt noe med seg noe. Hendelsen skjedde i Emilies vei.

**KRISTIANSAND: Stjal propanflasker

13.32** : Politiet har fått melding om at noen har stjålet 23 propanflasker fra et sveisehus på Skansen i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Stakk fra UP-kontroll

13.49:** En 25-åring fra Kristiansand forsøkte å unngå en UP-kontroll på Kvarstein. Politiet fikk likevel stanset føreren, som vil bli anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**FLEKKEFJORD: Stjal veske

11.45:** En kvinne ble frastjålet veska si da hun forlot bilen sin ulåst i Sundegaten.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

15.24:** Flere bildeler ble stjålet fra en hytte på Kroken.

**FLEKKEFJORD: Butikktyveri

15.42:** En 22 år gammel kvinne fra Flekkefjord ble tatt for nasking på G-sport. Kvinnen rakk ikke å stjele noe på G-sport, men hun var i besittelse av tyvegods fra en annen butikk. Kvinnen vil bli anmeldt for dette.

**ARENDAL: Rygget i bil

15.50:** Vitner oppdaget en hvit varebil som rygget inn i en Mercedes utenfor Bunn Pris. Bilføreren så at han bulket i bilen, men valgte likevel å kjøre fra stedet. Vitnene noterte ned bilens registreringsnummer, og meldte i fra til politiet. Politiet fikk varslet eieren av Mercedesen, og den frekke bilføreren kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Påkjørt av scooter

16.03:** En personbil ble påkjørt av en scooter da den stanset i et fotgjengerfelt på riksvei 405, på sørsiden av Kvarstein. Scooteren kjørte i fra personbilen like etter sammenstøtet. Føreren av personbilen fikk ikke tak i scooterens registreringsnummer. **TVEDESTRAND: Rallycrossbil på vanlig vei

18.53 -** Politiet fikk inn en klage på uvettig kjøring med rallycrossbil på en allmenn vei i Tvedestrand-området. Politet kjørte ut og fant sjåføren. Det var en mann født i 1977 fra Tvedestrand. Rallycrossbilen var uregistrert, og sjåføren hadde dessuten ikke førerkort. Mannen ble derfor anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

20.25-** En mann fra Bergen, født i 1974 ble tatt for besittelse av amfetamin på Lund, og tatt med til arresten.

**GRIMSTAD: Kjørte i grøfta, muligens ruset.

20.57 -** Politiet fikk inn melding om en bil som var havnet i grøfta. Det skulle ikke være snakk om personskader, men mistanke om at fører var beruset.

ARENDAL: Tatt for nasking I ettermiddag oppdaget vaktpersonalet på Stoa at en kunde hadde tatt med seg varer med en verdi på 600 kroner fra Jack and Jones. Tyven var en kvinne født i 1964. Kvinnen var lite samerbeidsvillig, og ville blant annet ikke fortelle identiteten sin til politiet. Hun vil bli anmeldt for tyveriet.

..

første i åttende 16.19 loggført. fant sted den 30.7 bygland lensmansskontor, tre anmeldser på innbrudd i bil. innbrudd i ytterligere tre til fire biler. hovedsak blitt stjålet penger og kredittkort.

ikke hørt om at de har låst de opp på. det har vel hendt at det har vært innbrudd i mer enn en bil. men kan ikke si at det har vært noe lignende i sommer . kan vidar nest