**VENNESLA: Innbrudd på verksted i Sangesland

23.15** Politiet fikk melding om innbrudd på et verksted i Sangesland ved Øvrebø. Fire personer skal ha ankommet i mørke biler og åpnet portene. Det er ikke klart om noe er stjålet.

**KVINESDAL: Russebil i full fyr

00.07** En Volkswagen varebil som ble brukt som russebil stod i full fyr på Kvinesheia, rundt 300 meter vest for bomstasjonen. Russ hadde satt fra seg bilen i grøfta da den fikk motorstopp på vei hjem fra russetreff i Stavanger søndag. Sannsynligvis har noen satt fyr på bilen, melder politiet.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd på skole

07.45** I løpet av natta har ubudne gjester tatt seg inn på Vegårshei skule og stjålet en flatskjerm med mer fra lærernes arbeidsrom. En liten kassebil uten vindu på siden skal ha blitt observert ved skolen på natta.

**LILLESAND: Mor ringte politiet fordi sønnen kjørte i grøfta

08.06** En mor ringte politiet da hennes 35 år gamle sønn bosatt i Høvåg hadde kjørt utfor veien i Høvåg. Mannen tok seg til legevakt på egenhånd, og har antakelig ikke fått alvorlige skader.

LINDESNES: Stakk fra bilbeltekontroll

En bil ble vinket inn til bilbeltekontroll over Audna på Vigeland, men kjørte resolutt forbi i stor fart. Mannen ble senere stoppet og vil bli anmeldt — det er ikke klart om mannen da hadde på seg bilbeltet eller ikke.

**KRISTIANSAND: Tagget utenfor barnehage og forsøkte å starte brann

08.52** Utenfor Hellinga barnehage på Tinnheia ble det tagget på en murvegg. Det ble også funnet papir som var forsøkt tent på utenfor døra til barnehagen. De ansatte ved barnehagen har anmeldt forholdet.

**MANDAL: Kollisjon ved Oasen Hageland

10.57** En bil bremset for en fotgjenger på E39, og det førte til at bil nummer tre i køen kjørte inn i bilen bak den bilen som brått bremset. Bilen som ble påkjørt fikk betydelige skader på bakparten. Ingen personer ble tilsynelatende skadet.

**KRISTIANSAND: Stjal fra drosje

11.03** Det ble stjålet vekslekasse med mellom 1000 og 1500 kroner, samt sjåførens lommebok, fra en drosje på rutebilstasjonen i Kristiansand. Tyven er antakelig en navngitt 21 år gammel mann fra Vågsbygd. Politiet har ikke pågrepet mannen ennå.

KRISTIANSAND: Naken mann (78) onanerte i fart, urinerte og blottet seg

KRISTIANSAND: Mann falt fra balkong

**KRISTIANSAND: Beruset lag sank nesten i båt

18.50** En liten jolle med fem personer holdt seg så vidt flytende ved Sjøhuset i havneområdet. Politibåten stoppet båten, og ingen om bord hadde redningsvest. Flere av de fem skal også ha vært beruset, men det er ikke klart om "kapteinen" promillekjørte.

**ARENDAL: Fant eiendeler pakket klare til avhenting

21.20** Huseierne fant eiendeler som var pakket klare i kasser og antakelig skulle hentes senere av uvedkomne gjester i huset sitt. Eierne fikk imidlertid avverget tyveriet før de kom tilbake. Boligen var under oppussing.

KRISTIANSAND: Stortyveri på Dvergsnestangen

LYNGDAL: Kjørte villmann etter damer

ARENDAL: Slått til blods med balltre