00:10 Slagsmål på 7-11

Politiet måtte like etter midnatt rykke ut til 7-11 i Markensgate i Kristiansand da det ble meldt om slåsskamp inne i butikken. Da politiet kom fram hadde slåsshanene forsvunnet.

00:26 Rakettskyting i Søgne

Politiet fikk i løpet av natten klager fra naboer i Oftenesveien i Søgne da ungdommer skjøt opp raketter i området. Det skal ifølge vitner ha vært full fest i et hus. Da politiet kom til stedet hadde ungdommene som skjøt raketter forflyttet seg til et annet sted i bygda. Ungdommen lovte å roe festen.

00:40 Klage på høy musikk

Politiet måtte rykke ut til et hus i Bispeveien på Lund i Kristiansand da naboer klaget på høy musikk fra en leilighet hvor det var full fest. Festfolket dempet seg da politiet kom til stedet.

00:54 Supporterbråk på Victoria

Ved 01-tiden natt til søndag fikk poliitet melding om at Start-supportere lagde bråk på puben Victoria i Kristiansand sentrum. Like før politiet troppet opp gikk supporterne med på å forlate stedet.

00:58 Kameratoppgjør utenfor Caledonien

Politiet måtte gripe inn da en kameratgjeng gikk i tottene på hverandre utenfor Caledonien hotell i Kristiansand. Ungdommene ble bortvist fra stedet av politiet.

01:30 Ungdom kastet stein på bolig

En mann kontaktet politiet da en ungdomsgjeng troppet opp utenfor huset hans og kastet stein. Boligen ligger i Rugdeveien på Slettheia utenfor Kristiansand. Ungdommene skal tidligere på dagen ha stjålet mannens lommebok og omringet ham på et busstopp i nærheten. 51-åringen fikk knust to stuevinduer da ungdommene kastet stein. En 18-åring er mistenkt for å være hovedpersonen i gjengen.

02:07 Truet taxisjåfør

Politiet måtte rykke ut til Karuss utenfor Kristiansand da to 18 år gamle gutter truet en drosjesjåfør natt til søndag. De to ble satt i arrest og er anmeldt for truslene.

03:17 Bråkmaker på Havanna

Politiet måtte bistå betjeningen ved utestedet Havanna i Kristiansand da en pubgjest slo seg vrang. Mannen skal ha stjålet et fotoapparat som han kastet i bakken da politiet troppet opp. Mannen ble brakt i arrest på politistasjonen i Kristiansand.

03:23 Innbrudd på Mosby

En mann bosatt på Mosby i Kristiansand ble i løpet av natten frastjålet en plasmaskjerm og flere klokker da uvedkommende tok seg inn i huset. Mannen var i Kristiansand da innbruddet skjedde. Tyvene tok seg inn ved å bryte opp ei inngangsdør. Leieboeren i andre etasje skal også ha blitt frastjålet eiendeler. Politiet vil i løpet av søndagen sikre spor på stedet.

06:47 Overberuset person måtte kjøres hjem

Politiet i Kristiansand måtte bistå en bussjåfør i Rigetjønnveien da han ikke klarte å vekke en dørgende full passasjer. Mannen skal angivelig ha vært på danmarkstur i forkant av bussreisen. Politiet fraktet den 38 år gamle mannen til en kamerat.