ARENDAL: Mannen sprer frykt blant ungdommer som drar til vannet for å bade. I går kveld satt mannen på andre siden av vannet og onanerte da Silje Jørgensen, Helene Andersen og Rolf Gunnar Nilsen skulle på telttur.

— Vi kom opp til vannet i tre-tiden, da satt han der allerede. Han hadde på seg en t-skjorte og buksa var nede, sier Jørgensen til Agderposten.

Da en voksen person kom til stedet for å bade, var blotteren imidlertid rask med å få på seg buksa og forsvinne.

Ifølge beskrivelsen har blotteren mørkt, halvblondt hår, er omtrent 1.70 cm høy og har en stor mage. Alderen er antatt å være mellom 40 og 50 år, og han er ofte sett med en mørk skyggelue, ifølge Agderposten.

Samme person ble også observert flere ganger i fjor.

— Da var han der omtrent hver dag når vi var der for å bade, sier Jørgensen.

Gunnar Harry Nilsen, far til den ene av ungdommene, reagerer på mannens oppførsel. Han har vurdert han å legge seg i buskene med telelinse.

— Min tanke var å få et godt bilde av ham. Når sola steiker og deet er godt vær, er han der inne, sier han.

Vaktleder ved politiets ordensseksjon, Øyvind Olsen, bekrefter overfor avisen at de har fått inn meldinger på mannen. Men han kan likevel ikke love at det blir gjort noe i saken.

— Det er lagt inn en obs-melding i systemet, men den blir nok liggende. Vi har som regel ikke tid til å følge opp slike saker, sånn er det bare, sier han.