FILMLONDON— Dette er en film for alle fans, ikke minst alle de barna som liker oss, sier Jessica Alba (26) til TT Spektra.I «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» får superheltkvartetten en ny fiende - et sølvskimrende romvesen som suser av gårde på et surfebrett og forårsaker ødeleggelser over hele verden. Men er han ond eller har han bare en skjult agenda?Det forsøker nok en gang De Fantastiske Fire, spilt av Jessica Alba, Ioan Gruffudd, Chris Evans og Michael Chiklis, å finne ut. Dessuten er Julian McMahon, deres dødsfiende nummer en, tilbake som skurken Dr. Doom. Ikke NAKEN.

Supersurferen The Silver Surfer er fullt og helt en dataanimasjon, men Jessica Alba, som rett som det er blir kåret til verdens mest sexy kvinne, er av kjøtt og blod.Stadig vekk er det snakk om hun vil stille opp naken i en film, men så langt har ikke det skjedd og ei heller i denne.- Nei, jeg har aldri vært naken på film. Riktignok ser det sånn ut her, men jeg hadde faktisk på meg en hudfarget kroppsdrakt. Den nådde meg til nedenfor knærne, og jeg var aldri det minste naken, sier hun og ler. SAKSØKTE PLAYBOY.

Forleden gikk Alba til søksmål mot Playboy fordi magasinet hadde brukt et bikinibilde av henne på forsiden og antydet at det var mer nakenhet å se inne i bladet.Det syntes Alba var å gå for langt, men hun har ingenting imot å være forsidepiker i manneblader.- Det er god markedsføring. Jeg gir også intervjuer til dame- og ungdomsblader, men det er det jeg gjør for mannebladene som får størst gjennomslag, sier hun.I den nye filmen jages De Fantastiske Fire av sladrepressen, mens selv sier hun at det ikke helt er sånn i hennes virkelige liv.- Sue er en forsker som har blitt en offentlig superhelt. Det er ikke noe hun har bedt om. Jeg har selv valgt å bli skuespiller, og jeg vet at denne typen oppmerksomhet kan bli et resultat av det. Derimot har jeg valgt å aldri snakke om mitt privatliv. Det er en god måte og holde balansen på. NTB