KRISTIANSAND: Politiet pågrep den første promillekjøreren klokken 01.07, etter at en bil kjørte av veien ved Håland på E 39 i Mandal. Føreren av bilen, en 19 år gammel kristiansander ble først kjørt til legevakt for sjekk, og deretter tatt med for blodprøve da politiet mistenkte at han var påvirket av alkohol. 19-åringen tilstod i avhør å ha kjørt i beruset tilstand.

Neste promillekjører ble tatt klokken 01.59 i Tordenskjoldsgate i Kristiansand. Politiet skal ha observert en 24 år gammel bilfører som, grunnet kjøreatferd, ble stoppet. Mistanken om kjøring i beruset tilstand viste seg å være reell, og den 24 år gamle kristiansanderen blåste rødt i alkometeret. Han vil bli anmeldt og ble fratatt førerkortet på stedet, opplyser operasjonsleder ved Agder Politidistrikt Frank Solås.

En mopedist ble også stoppet i Vennesla klokken 03.33, mistenkt for promillekjøring på moped. 18-åringen fra Vennesla ble pågrepet av politiet og tatt med for blodprøver. Politet mistenker at mannen både var påvirket av alkohol og andre stoffer.

Klokken 05.07 på morgenen søndag ble nok en bilfører stoppet på E 39 ved Meieriet i Kristiansand. Det 29 år gamle bilføreren blåste rødt i politiets alkometer og hadde en promille på 0,60. Føreren, som er fra Kristiansand, vil bli anmeldt og har fått førerkortet beslaglagt.