**KRISTIANSAND: Kjørte omkring beruset på Flekkerøy

23:50:** Politiet rykker ut på Flekkerøy etter å fått melding om at en mann kjører beruset rundt i Beltevika på Flekkerøy. En privatperson skal ha grepet inn i fyllekjøringen, klart å stoppe vedkommende som kjørte og fratatt ham nøklene til bilen. Når politiet ankommer Flekkerøy blir fyllekjøreren utpekt. Mannen som er en polsk statsborger i midten av 20-årene blir innbrakt av politiet for å avlegge alkoholprøver.

**KRISTIANSAND: Dørvakt trenger assistanse

00:45:** En dørvakt på restaurant Havana har problemer med en svært vanskelig dame ved inngangen. Damen kommer med rasistiske utsagn og oppfører seg på en meget vanskelig måte. Politiet rykker raskt ut, men damen rekker å stikke av før politiet ankommer stedet.

**KRISTIANSAND: Husbråk i Nodeland

00:56:** AMK blir oppringt av en kvinne som blir truet med saks og kniv av sin samboer. Politiet mottar meldingen om husbråk og ankommer stedet raskt. De blir værende for å få situasjonen roet ned. Kvinnen, som er i slutten av førtiårene, hevder at hun har blitt slått av sin samboer. Hun har ingen synlige skader, men politiet finner historien så troverdig at de tar ut offentlig påtale på stedet. Kvinnen blir kjørt til et krisesenter hvor hun får videre oppfølging.

LISTER: DDE konsert blir for mye for enkelte

01:03: En 30 år gammel mann fikk for mye å drikke etter konserten til DDE i Flekkefjord. Etter oppfordringer fra politiet om å legge fra seg flasken, svarer mannen med å drikke rett oppi ansiktet på politiet. Mannen blir innbrakt på stedet.

LISTER: Klekkelig bot

01:30: En nitten år gammel gutt fra Flekkejord får en sviende bot på 3000 kroner etter å ha avslått oppfordring fra politiet om å ikke drikke på offentlig sted. Gutten svarer med å fortsette å drikke og politiet kvitterer med en bot.

KRISTIANSAND: Løp rett i en stolpe

01:30: Utestedet Leopold i Kristiansand ber om bistand etter at 2 personer har laget kvalm på utestedet i Kristiansand sentrum. Idet politiet ankommer plassen forsøker de to å stikke av. I forsvinningsforsøket løper den ene rett i en stolpe. Og i stedet for å bli satt i arresten, må vedkommende bli kjørt til legevakten.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

02:00: En mann i slutten av trettiårene har kapitulert etter et kraftig alkoholinntak, falt om og blitt liggende utenfor en butikk i Tollbodgata. Mens mannen har ligget nede er han blitt utsatt for grovt tyveri. Når politiet ankommer og hjelper mannen på bena, er lommebok og mobil borte. Polititet har raskt en mistenkt i saken og kort tid etter blir mistenkte pågrepet og gjenstandene funnet. Den mistenkte, en 18 år gammel gutt, blir satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på 7-Eleven

03:00:** Det bryter ut full slåsskamp på 7-Eleven. En vekter, som er på stedet når politiet ankommer, er blitt slått med knyttneve. En person ligger nede, men er ikke alvorlig skadet. Gjerningsmannen blir utpekt, pågrepet og anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

07:20:** Innbrudd i Høvåg skole. Politiet vil utføre åstedsbefarelse i løpet av dagen.

ARENDAL: Tyvene tok alt

16.40 — Det har vært uvedkommende inne i en leilighet på Roligheden ved Arendal. Innbruddstyvene har borttatt alt av verdi, sier leietaker. Politiet i Arendal etterforsker saken.