KVINESDAL: Ulykken skjedde ved den gamle avkjøringen til riksvei 461 mot Kvinesdal, langs E 39. En kvinnelig sjåfør og en mannlig passasjer, er begge brakt til sykehuset i Flekkefjord med lettere skade.

Fyllekjøring

Klokken 14.31 fikk politiet i Agder melding om fyllekjøring mellom Kvinesdal og Lyngdal. Det var en mannlig bilist som ringte, etter å ha sett meget vinglete kjøring.

— Tipseren opplyste at bilen skal ha kjørt vinglete i veibanen. Han skal ha forsøkt å stoppe bilen, uten å lykkes. Bilisten opplyste også at en kvinne satt bak rattet, opplyser politiet.

En patrulje fra politiet forsøkte å finne bilen, uten at dette lyktes.

Utfor veien

En time etter tipset om fyllekjøring, får politiet melding om at en bil har kjørt av veien ved avkjørselen til riksvei 461 på E 39. Da politiet kom fram, tydet mye på at ulykkesbilen var den samme som det ble tipset om én time tidligere. En kvinne satt bak rattet i bilen da politiet kom til ulykkesstedet.

Begge de to som satt i bilen, skal ha vært ved bevissthet da ambulansepersonell og politi kom til stedet. De ble fraktet i ambulansebil til sykehuset i Flekkefjord. Politiet mistenker at bilføreren har kjørt i ruspåvirket tilstand.

Det var lange bremsespor på stedet, som tyder på at bilen har holdt høy hastighet.

Politiet vil i løpet av søndag kveld, oppsøke sykehuset for å avhøre de to som satt i bilen.