KRISTIANSAND: Bil med mor og barn kjørte i fjellveggen

20.00: Les egen sak

KRISTIANSAND: Stjal flytebrygge

19.15: En flytebrygge ble stjålet av to menn i Marvika. Mennene slepte med seg brygga etter en båt. Sammen med redningsskøyta fikk melder kontroll på brygga, og tauet den tilbake. Politiet dro til stedet. Fornærmede og mistenkte er enige seg imellom om løsning på hendelsen.

KRISTIANSAND: Brann

17.39: Det oppstod en ulmebrann i Vågsbygd. Les egen sak her.

KRISTIANSAND: Rullestol på E18

17.30: En mann i elektrisk rullestol var på vei ut på E18 ved Bjørndalssletta. Politiet er på stedet. Mannen skal ha ventet på en bil som skulle hente ham, og ble bedt om å vente på sykkel og gangsti.

LYNGDAL: Vogntog mistet tilhengeren

12.35: En lastebil har mistet tilhengeren ved Rom-krysset på E 39. Ingen personer er skadet, men det har oppstått en del trafikale problemer som følge av uhellet.

Les mer her.

RISØR: Løse hunder

11.30: En dalmatiner og en mulig dobbermann (blanding) har blitt tatt vare på i Rådyrveien. De har blitt kjørt til kennel.

SØGNE: Etterlyser vitner etter flere tyverier

09.30: Politiet etterlyser vitner som kan ha gjort observasjoner mellom klokka 22.00 søndag kveld og 08.00 i dag morges, i forbindelse med flere tyverier fra båter, hytter og campingvogner på Åros camping og brygge.

Har du sett noe bes du kontakte politiet på 02800.

VALLE: Innbrudd i hytte

09.30: Et vindu har blitt knust i en hytte i forbindelse med et innbrudd ved Myklevatnet på Brokke. Ifølge politiet skal det ikke være stjålet særlig mye.

VEGÅRSHEI: Innbrudd i hytte

09.30: Møbler og inventar har blitt stjålet fra ei hytte. Det er opprettet sak.

MANDAL: Innbrudd i bedrift

09.30: Det har blitt gjort innbrudd i en bedrift på Øksa. Det er kun stjålet for mindre verdier. Et vindu har blitt løsnet og åpnet. Det har blitt gjort åstedsundersøkelse og sak er opprettet.

FARSUND: Båtmotor-tyveri

09.30: En utenbordsmotor, Yamaha 9,9 hk, er stjålet fra en båt ved Åpta. I tillegg er det stjålet en bensintank fra en bod i samme område.

SØGNE: Brann i sjøbod

04.25: Les egen sak

BYKLE: Løse hester

00.48: Politiet meldte om tre hester som gikk i veibanen på riksvei 9 ved Breidvatn. De kunne komme brått på.