VENNESLA: Mann falt i vannet

23.50: En mann har falt i vannet i Vennesla. Nødetatene rykket ut, men personen er nå meldt til rettet og aksjonen er avsluttet.

KRISTIANSAND: Syklet i autovernet

22.35: En mannlig syklist har kjørt i autovernet i Gislemyrveien i Vågsbygd. Både årsak og skadeomfang er uvisst, politi og ambulanse er sendt til stedet.

– Syklisten er kjørt til sykehus. Det har vært en kraftig smell, det er til og med bulk i autovernet, opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt.

RISØR: Kastet kniv mot ungdommer

22.30: To personer skal ha kastet kniv mot noen ungdommer, melder politiet på Twitter. Politiet har tatt kontroll på en person, og ingen er skadet etter episoden.

MANDAL: Garasjebrann II

18.40: Les egen sak

ARENDAL: Stakk til skogs etter ruspåvirket kjøring

18.05: På Rykene unndro to personer seg politikontroll og stakk til skogs. Begge ble så pågrepet for blant annet mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Bilen blir tauet inn for undersøkelse. Politiet oppretter sak.

KRISTIANSAND: Brysom på Fiskebrygga

18.00: En person er innbrakt fra Fiskebrygga på grunn av beruselse og brudd på politiets pålegg.

MANDAL: Garasjebrann I

12.32: Les egen sak

GRIMSTAD: Bil med båt på henger veltet

11.55: Les egen sak

LILLESAND: Bil havnet i vannet

09.50: Les egen sak

KRISTIANSAND: Flere slagsmål i sentrum

02.20: Flere personer ble pågrepet og kjørt i arrest etter flere slagsmål i blant annet Markens gate og Vestre Strandgate.

– Det er snakk om tre ulike hendelser. Det var opphetet stemning utenfor McDonalds en stund, hvor to menn på 21 og 22 år ble innbrakt for ordensforstyrrelser. En 19-åring ble bortvist fra sentrum, sier Per Kristian Klausen, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Senere var det slagsmål ved Parko og ved Vestre Kiosk.

– Ved Parko ble de sendt hjem i taxi, mens ved Vestre Kiosk ble de to involverte gitt muntlig pålegg om å holde seg borte fra sentrum resten av natta, sier Klausen.

KRISTIANSAND: Skallet ned dørvakt og politi

01.30: En person ble pågrepet etter å ha skallet til en dørvakt på et utested, samt en polititjenestemann i forbindelse med pågripelse.

– En mann ble innbrakt til arrest etter å ha skallet til en dørvakt. Da gjør han den genistreken med å skalle ned en polititjenestemann. Da har han virkelig lagt gullegget, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

TVEDESTRAND: Båtfører slapp etter promilletest

01.10: En person ble mistenkt for føring av båt med promille. Personen ble kjørt inn for prøvetaking, og blåste til like under lovlig verdi. Føreren ble dimittert etter sjekk.