**ARENDAL: Kjørte ut av veien

00.22:**

og

**ARENDAL: Innbrudd

08.18:** En inngangsdør til et galleri i sentrum hadde blitt brutt opp og det var stjålet en bærbar PC. Politiet dro til stedet og pplysninger førte til pågripelse av en mann.

**KRISTIANSAND: Tatt uten lappen

09.48:** En fører av en moped med fire hjul ble stanset i Topdalsveien. Personen hadde ikke førerkort, men litt narkotika, på seg og ble pågrepet. Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Anmeldt etter trafikkuhell

11.45:** Les egen sak.

**ARENDAL: Butikktyv

13.49:** Politiet fikk melding om en butikktyv i en forretning. En politipatrulje ble sendt til stedet. En kvinne ble anmeldt for tyveri av varer for 1500 kroner. Hun ble bortvist fra senteret.

**KRISTIANSAND: Traff tunnelvifte

14.14:** Politiet fikk melding om at en trailer med høy last slo borti en vifte i Oddernestunnelen. En politipatrulje søkte gjennom tunnelen, men fant ingen skade. Traileren kjørte fra stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll

14.44:** Utrykningspolitiet avholdt trafikkontroll. En person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Ti forenklede forelegg ble utstedt for bruk av håndholdt mobiltelefon og manglende bilbeltebruk.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

15.40:** Tyveri av Toyota Auris, grå med registreringsnummer PP71120. Den ble stjålet fra parkeringsplass ved Kristiansand Katedralskole Gimle.

**FROLAND: Bil på taket

16.52:** Melding om bil på taket ved Risdal. Ambulanse og politi på stedet. Kun materielle skader. Meldes om glatte veier i indre deler av fylket.

**SØGNE: Tyveri av lommebok

17.47:** Tyveri av lommebok fra Picasso frisør. Politiet til stedet. Saken blir etterforsket.

**ARENDAL: Uvettig kjøring

18.33:** Melding om et gjentagende problem med ungdommer som driver uvettig kjøring. Politiet har fått type kjøretøy med mer.

**KVINESDAL: Kjørte bil uten førerkort

18.30:** Politiet stanset en uregistrert bil hvor fører ikke har førerkort. Fører er en mann på 33 år.

**KRISTIANSAND: Frastjålet klokke

18.51:** Les egen sak

**GRIMSTAD: Tyveri fra biler

21.47:** Det ble begått tyveri fra noen av bilene tilhørende Bjellerås Budtjeneste i ettermiddag. Saken blir anmeldt.