Bergenskvinnene Liv Inger Thu og Anne Kristin Mjøs mener den kristne kvinnekonferansen i Sørlandshallen er som et åndelig spa. Foto: Odd Inge Rønning Uleberg
Søstrene Ellen Marie Stiansen (t.v), Else Stomnås og Bjørg Johansen er på kvinnekonferansen hvert år og sider kvinneforeningene ikke er som før i tiden. Foto: Odd Inge Rønning Uleberg

KRISTIANSAND: — Et åndelig spa, som overgår mange av jenteturene vi har hatt til storbyer. Det er så flott fellesskap. Man kommer nærmere Jesus også, sier bergenskvinnene Liv Inger Thu og Anne Kristin Mjøs.

Elin Linde Fagerbakke fra Vennesla står fornøyd foran de 2500 kvinnene som kom på årets storkonferanse i regi av Kvinner i nettverk.

— Vi var noen kvinner i Shalam som reiste til Agderstrand for 23 år siden, for å løfte opp noen rusmisbrukere. Deretter har vi vokst ut av Badmintonhallen og Filadelfia Vennesla og nå er vi i Sørlandshallen, sier hun.

Målet er at kvinner skal møte Jesus, bakke opp hverandre, ha fellesskap og virkelig få noe godt av å være sammen.

— Jeg hadde aldri trodd vi skulle nå så langt, sier Linde Fagerbakke, som nå jobber året rundt med Kvinner i nettverk. Konferansen i helga var nordisk, men det kom også kvinner fra flere land i Kontinentet.

— Kvinneforeningene er ikke som før i tiden, kan du si. Det er så flott for kvinner å komme sammen om troen. Fellesskap. Man blir inspirert av å se så mange kvinner stå sammen. Vi er viktige, sier Bjørg Johansen fra Vennesla, som er på konferansen hvert år sammen med sine søstre Else Stomnås og Ellen Marie Stiansen.