**MANDAL: Lekkasje i bygg

22.41:** Melding om vannlekkasje fra bygg i Torjusheigata, nærmere bestemt et solstudio. Politi og brann til stedet. Noe senere melder politiet at lekkasjen er stoppet. — Brannvesenet har fått fjernet meste av vannet, ifølge politiet.

**ARENDAL: Bråk i køen:

00.43:** Politiet får inn melding om vanskelig person i drosjekøen. - En politiet dirigeres til stedet og roer gemyttet, melder operasjonsleder på Twitter.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakten

01.14:** Melding om en vanskelig gjest på Victoria, hvor en person har slått dørvakten. - Vedkommende pågripes og vil bli anmeldt, skriver politiet i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.16:** En person blir tatt for bruk og besittelse av narkotika. - Det blir en anmeldelse av vedkommende, twitrer operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**FLEKKEFJORD: Bråk ved hotell

01.22:** Melding om slåssing utenfor Maritim Fjordhotel. - Da politiet kommer til stedet, har kranglefanten forsvunnet fra stedet, melder politiet på Twitter.

**KRISTIANSAND: Skadet bil

01.25:** En person blir pågrepet for skadeverk på bil. - Vedkommende har hoppet og spasert over parkert bil, skriver Agder-politiet i en Tweet.

**KVINESDAL: Vanskelig gjest

01.51:** Det kom i løpet av natten inn melding om vanskelig gjest ved Ponti's cafe. - En politipatrulje ble dirigert til stedet, twitrer operasjonslederen.

**ARENDAL: Tok seg av full mann

01.54:** Politiet har tatt hånd om en overstadig beruset person. - Vedkommende er innlagt i drukkenskapsarrest, skriver operasjonsleder ved Agder politidistrikt på Twitter.

**KRISTIANSAND: Kamp om drosjene

02.37:** Det kommer inn melding om slåssing på Taxiholdeplassen. - Da politiet kommer til stedet, roet forholdet seg, twitrer politiet.

**KRISTIANSAND: Slått ned i sentrum

03.11:** Politiet får inn melding om en person som er slått ned i Dronningensgate. - Vedkommende ble kjørt til legevakten. Forholdet anmeldes og saken etterforskes, skriver politiet i en Tweet.

**LILLESAND: Brann ved bakeri

06.49:** Melding om brann ved Bakers Lillesand. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkuhell

13.33:**

**ARENDAL: Branntilløp

16.48:**

**MANDAL: Alvorlig ulykke

17.40:**

**LILLESAND: Innbrudd

17.29:** En huseier i Lillesand meldte at det hadde vært innbrudd i huset mens eieren var bortreist. Det er uvisst hva som er tatt og politiet vil foreta åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Innbrudd

18.11:** En huseier ringte om innbrudd i hus på His. Det er uvisst om noe er stjålet og politiet dro til stedet.