**ARENDAL: Lager bråk

23.13:** Vaktene på Castelle i Arendal melder at en person lager bråk på Langbrygga.De ber om politiets assistanse. Politiet påtreffer en kar som i førsteomgangblir bortvist. Han har tydeligvis ikke forstått pålegget og kommer tilbake. 38-åringenfra arendalsområdet havner dermed i arresten.

**LYNGDAL: Høylytt fest

23.40:** Det kommer klager på støy og bråk på en adresse i Lyngdal. Dette ervisst tredje dagen på rad dette skjer. Politiet får stoppet festen i førsteomgang. Senere må de komme tilbake og beslaglegge musikkanlegget. En 19 år gammellyngdøl kan også vente seg en anmeldelse.

**MANDAL: Promillekjøring

00.00:** Politiet får meldinger om at det er en mulig ruset bilist på E 39 i Mandal.En patrulje finner bilen og stopper den ved Vestre Skogsfjord. En 45 år gammelkvinne fra Vennesla klarer ikke å overliste blåseprøven til patruljen og må inntil utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: – Viftet med pistol

00.18:** Politiet får melding om at en person skal ha viftet med en pistol Dronningensgate i Kristiansand. Politiet kommer fram til stedet og får gjort nærmereundersøkelser. Ifølge vitnebeskrivelser har to personer møttes i en bakgate ogden ene skal ha oppfattet det slik at han andre viftet med en pistol. Politietfinner ikke noen pistol på den 44 år gamle mistenkte, men det er ventet enanmeldelse på forholdet.

**ARENDAL: Slåsskamp

00.56:** Det meldes om bråk på Castelle i Arendal. To jenter ryker i tottene påhverandre og den ene skal ha blitt slått i ansiktet. Politiet bringer inn en 25år gammel kvinne fra Tvedestrand til arresten.

**KRISTIANSAND: Vold og trusler

01.0:** Vaktene ved hotell Fregatten melder at de har problemer med en person ogber om bistand fra politiet. De innbringer en 19 år gammel kristiansander somblir anmeldt for vold, trusler og skadeverk.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.17:** Fishermans pub i Arendal melder om slåsskamp. Politipatruljen finner enperson med skade på nesen og han kjøres til legevakt. Mistenkte for ugjerningenhar i utgangspunktet stukket fra stedet, men politiet kommer over han etter enstund. Det viser seg at det ikke er grunnlag for pågripelse og at det trolig eren tredje person involvert.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

01.29:** En person blir pågrepet for ordensforstyrrelse i Grimstad sentrum.45-åringen fra Fevik overnatter i arresten.

**LYNGDAL: Slåsskamp

01.38:** Politiet får melding om slåsskamp på en privat fest i Lyngdal. Festenblir oppløst og det er ventet en anmeldelse i ettertid for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.46:** Det meldes om slåsskamp ved Madam Reiersen i Arendal. Vaktene ber ombistand fra politiet, som bringer inn en 31 år gammel mann fra Grimstad for åha skallet ned en vakt.

KRISTIANSAND: Hoppet ut av taxi i fart

**ARENDAL: Husbråk

02.09:** Politiet må rykke ut til en melding om at en dame skal ha fått juling avsin kjæreste. Den 28 år gamle kvinnen blir kjørt til legevakten. En 30 årgammel mann er navngitt som gjerningsmann.

GRIMSTAD: Promillemistanke ettertrafikkuhell

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.43:** Subway melder om full slåsskamp på stedet. Politiet tar hånd om en 24 årgammel kvinne som blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Bråk

03.05:** Seven Eleven i Markens gate melder om bråk. To personer får først påleggom å gi seg. Det klarer de ikke og dermed ender både 20-åringen og 26-åringenfra Kristiansand i arresten.

**KRISTIANSAND: Bråk

03.10:** Deli de Luca i Markens gate melder også om bråk. Der har en person slåtttil en kvinnelig ansatt. En 22 år gammel mann fra Kristiansand havner iarresten.

**MANDAL: Dekorerte trafikkskilt

03.10:** I Store Elvegate kommer patruljen over en mannsperson meddekorgjenstander. Han dekorerer trafikkskilt med gjenstander som er stjålet fraen blomsterbutikk i sentrum. 18-åringen fra Konsmo kan vente seg en anmeldelsefor forholdet.

**MANDAL: Blodig fyr

03.12:** Politiet kommer over en blodig person ved bensinstasjonen på Vestes iMandal. Patruljen ber om en ambulanse, men personen ønsker ikke assistanse. Deter uklart hva som har skjedd.

**VENNESLA: Støy

03.21:** Politiet må stoppe en høylytt fest på en adresse i Vennesla. Natteroenblir gjenopprettet.

**MANDAL: Slått ned

04.28:** En politipatrulje kommer i kontakt med en person som forteller at han harblitt slått ned ved Sjøstjerna kro i Mandal. Karen har en stor kul over høyreøye og oppfordres til å søke legevakten. Han vil heller anmelde en 27 år gammelnavngitt person fra Mandal for gjerningen.

**BYKLE: Mistanke om promillekjøring

04.59:** Det meldes om mulig promillekjøring i Hovden sentrum. Patruljen fårlokalisert og stoppet den mistenkte bilen. En 46 år gammel kristiansander fårførerkortet beslaglagt og må avlegge utvidet blodprøve.

FARSUND: Promillekontroll

Mellom klokken 10 og 11 har det vært promillekontroll i Farsund. 25 kjøretøy erkontrollert og ingen utslag på alkometeret.

**MANDAL: Innbrudd

12.21:** I Hasleveien har en familie kommet hjem fra påsketur og oppdagetinnbrudd i garasjen. Innbruddet vil bli nærmere undersøkt i løpet av dagen.