SØGNE : Politi i klammeri med villbukk

GRIMSTAD: Mistenkelig Audi nektet åstoppe for politiet

**KRISTIANSAND: Falsk legg

00.00** :En politipatrulje drar til Spot hvor vaktene har stoppet en jente som haroppgitt falsk identitet. Den 17 år gamle jenta kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Sparket natteravn i magen

00.40** : Ved Mc Donalds må en patrulje ta tak i en 19 år gammel overstadigberuset jente som har sparket en natteravn i magen. Jenta er så beruset at hunblir innlagt på akutten.

**VENNESLA: Eksklusiv sykkel stjålet

01.00:** En sykkel som er merket Eurosport limited edition er stjålet fra Vennesla.Sykkelen er det eneste av sitt slag i området.

**KRISTIANSAND: Falsk legg

01.10:** Politiet må til Spot enda en gang. Nok en 17 år gammel person prøver åkomme seg inn med falsk legitimasjon. Blir anmeldt.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.14:** En 19 år gammel kar fra Arendal innbringes til arresten for ordensforstyrrelseutenfor en restaurant i sentrum.

**MANDAL: Urinerer på bank

01.20:** Patruljen kommer over en kar som står og urinerer på Sparebanken Sørsine lokaler. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Ruset mopedist

01.29:** En mopedist som virker ruset på stoff blir stoppet av politiet vedEigevann. Den 22 år gamle mopedføreren har heller ikke gyldig førerkort og blirførst kjørt til legevakt for utvidet blodprøve før han havner i arresten. Politiethar i tillegg ransaket boligen til personen og tatt beslag i sykler og verktøymed mistanke om at det er tjuvgods.

**KRISTIANSAND: Urinerer på bank 2

02.58:** En patrulje kommer over en som urinerer på Nordea bank i Markens gate. 22-åringenfra Kristiansand kan vente seg en anmeldelse.

For ordens skyld: Politiet ser ingen sammenheng medbank-urineringen i Mandal.

ARENDAL: Troppet opp på politivakta ogkrevde kamerat løslatt

**MANDAL: Promillekjøring

03.10:** Patruljen i Mandal stopper i sentrum en bilist som hadde godt overlovlig promille. Den lokale 21-åringen blir kjørt til legevakt for utvidetblodprøve.

**KRISTIANSAND: Slår i bilen

04.13:** Ved Universitetet i Agder er det en bilist som møter på en berusetperson som slår i bilen hans. En patrulje drar bort og bringer inn en kranglete27-åring til arresten.

**LYNGDAL: Stjålet ATV

04.30:** I løpet av natten har uvedkommende stjålet en ATV fra Rundebakkveien påHamran i Lyngdal. ATV-en har registreringsnummer RC 9773. **KRISTIANSAND: Skadeverk

04.46:** Det meldes om ruteknusing i stadionveien. Noen har sparket inn en rutehos Spenst på Sør Arena. Ingen tegn til innbrudd.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

08.11:** Ved Sandens senter tar politiet inn en overstadig beruset person somakkurat har avsluttet nattens fest.

**LYNGDAL: Stjålet motocross

09.03:** Det meldes om en stjålet uregistrert Yamaha YZ 45cc 2011 i blå/hvitfarge og med startnummer 69. SONGDALEN: Skadeverk

I løpet av natta har pøbler gjort skadeverk på sittegrupper og en skaterampesom var gjort klar til kveldens ungdomsarrangement ved Finslandshallen. Det ertydelige mopedmerker over området og politiet mistenker ungdommer.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i turbuss

10.37:** Det meldes om tyveri fra en turbuss som sto ved Gimlehallen og Jegersberg.Blant annet en gps og en bilstereo er stjålet.

**GRIMSTAD: Snurret rundt på E 18

12.08:** En personbil mistet kontrollen, traff autovernet og snurret rundt på E18 i Grimstad. Det er ikke meldt om personskader etter uhellet.

TVEDESTRAND: Slik endte promilleferden

FARSUND: Husbrann i Vanse