**LYNGDAL: Laserkontroll

22.30** Politiet holdt en laserkontroll på Bringsfjordsletta i Lyngdal torsdag kveld. Under kontrollen kom en rogalending kjørende i høy hastighet.

Politiets lasermåler viste 88 km/t i 60-sona. Dermed ble det førerkortbeslag og anmeldelse av forholdet.

**EVJE OG HORNNES: Bilbrann

23.07** Det begynte å brenne i en bil på riksvei 9, ved Hodenesag i Evje og Hornnes kommune.

Bilen ble totalt utbrent og politiet vil se nærmere på saken, når det lysner.

**KRISTIANSAND: Sovende mann

01.53** En mann ble funnet sovende ved E 18 i Narviksbakken i den kalde natta.

En patrulje vekket ham og spurt hva han holdt på med. Mannen svarte da at han var på vei til Høvåg og at han bare måtte ha en pause.

— Vi får håpe han kom seg greit frem. Han gjorde ikke noe ulovlig, så han fikk bare fortsette, forteller operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Nok en sovende mann

04.28** Et avisbud kom over en mann som hadde ”flata ut” i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand.

Den unge mannen var overstadig beruset og ble derfor hentet inn av en politipatrulje. Han fikk sove videre i arresten på politihuset.

**KRISTIANSAND: Tagging

04.33** Tre taggere var ute med sprayboksene sine i Kirkegata i Kristiansand. En politipatrulje observerte gjengen og pågrep alle tre.

En av taggerne var kun 16 år og ble kjørt hjem til mor. De to andre ble også sendt hjem etter at politiet hadde registrert dem og opprettet en sak på forholdet.

De vil alle bli anmeldt for hærverk.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

08.26** Politiet får melding om innbrudd på Wilds Minne skole på Lund. Da patruljen ankom stedet viste det seg å være skadeverk som var utført på stedet.

**MANDAL: Brann på ungdomskole

10.56** Politiet får melding om brann på Vassmyra ungdomsskole. Brannen viser seg å være i en søppeldunk på toalettet og blir slukket av brannvesenet. Politiet mistenker at brannen er påsatt.