**VENNESLA: Innbrudd

01.00:** Et par mobiltelefoner er meldt stjålet etter et innbrudd hos Kvarstein gartneri.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

06.58:** Ble det meldt om grovt tyveri fra en frisørsalong og en fysioterapeut på Mosby. Politiet har vært på stedet og gjort en åstedsundersøkelse.

**LINDESNES: Grovt tyveri

09.06:** I løpet av natten skal fire høyttalere ha blitt stjålet fra Lindesneshallen på Vigeland.

**FLEKKEFJORD: Bilinnbrudd

13.45:** Uvedkommende har tatt seg inn i en bil på Egenes campingplass iFlekkefjord. De skal ha knust bakruta og blant annet stjålet en bærbar pc. Forholdetvil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Bilinnbrudd

14.38:** Tilsvarende innbrudd i Tvedestrand. Der er vindu knust og navigasjon erstjålet fra bilen. Det er også ødelagt noe inventar.

ARENDAL: Beruset person

Ansatte ved Café Victor i Havnegata melder om en beruset person som skaperproblemer. Politiet innbringer en 47 år gammel mann med bosted i Tvedestrand. Detblir også funnet 3 gramhasj på mannen.

KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

I løpet av natten har noen stjålet flere sykler og en kasse med brus som sto pågårdsplassen ved en adresse i Hellemyrbakken.

**FARSUND: Forslått fyr på hotellkjøkkenet

15.35:** Rederiet hotell i Farsund melder at de har fått en forslått og blødende karinne på hotellkjøkkenet. Det viser seg at 64-åringen har vært i klammeri med en43 år gammel mann fra Bryne. Begge er kjent for politiet og fornærmede ønsker åanmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

16.18:** AMK melder om et trafikkuhell ved Kjosbukta. Da hjelpemannskapene kommerfram blir hendelsen nedjustert til sykkelvelt. En 53 år gammel kvinne blirkjørt med ambulanse til sykehus.

KRISTIANSAND: Stjålne bilskilt

Et sett med bilskilt er stjålet fra en adresse i Dønnestadveien. Skiltene har registreringsnummerCE 96219. Trolig har skiltene blitt stjålet natt til søndag.

GRIMSTAD: Stjal traktorvinsj

En grå og rød traktorvinsj av typen Igland 3601 har blitt stjålet i løpet av enav de siste dagene fra Kroken i Grimstad.