KRISTIANSAND: — Jeg er veldig lei meg for det som skjedde. Jeg var veldig ruset, men det er ingen unnskylding. Ingen fortjener å bli behandlet på den måten, sa den tiltalte 21-åringen i sin forklaring.

21-åringen fra Vennesla har tilstått å ha slått kjæresteparet fra Kristiansand i hodet med en aluminumstang. Han er tiltalt for legemsbeskadigelse og forklarte seg i ettermiddag i Kristiansand tingrett.

— Alt ble svart. Jeg tok stanga og løp etter de, sa 21-åringen.

Han forklarte at han hadde drukket svært mye alkohol og at han husker svært lite av hendelsen.

Skjelt ut

Mannen og kvinnen som han slo i hodet med aluminiumsstanga var sterkt preget da de forklarte seg om hendelsen. Kvinnen henvendte seg direkte til den tiltalte i sin forklaring.

— Du har ikke peiling på hva du har ødelagt. Jeg er kjemperedd for deg. Om natten ringer jeg til politiet for være sikker på at du fortsatt er sperret inne. Jeg vet ikke om jeg tør å bo her når du slipper ut, sa kvinnen til 21-åringen.

Den tiltalte forklarte voldsbruken med at han ble svært provosert av at kvinnen skjelte ham ut.

— Jeg ble forbanna av det hun sa og ville at hun skulle si unnskyld. Så ble alt svart, sa 21-åringen.

Burde være redd

Kvinnen har forklart at hun kalte 21-åringen en drittsekk da kjæresteparet havnet i klammeri med guttegjengen. Under denne krangelen ble kvinnen sparket i baken to ganger av en av 21-åringens kamerater.

— Det var han (21-åringen) jeg forholdt meg til hele tiden. Jeg opplevde ham som veldig aggressiv. Jeg spurte om jeg burde være redd for ham. Da svarte han at jeg burde være veldig redd for ham, sa kvinnen.

21-åringen kunne ikke huske at han hadde sagt dette da han forklarte seg.

— De har ingen grunn til å frykte meg når jeg slipper ut, sa 21-åringen.