GRIMSTAD: — Det går forholdsvis bra med meg. Jeg har to blåveiser, og fått en liten hjernerystelse. Det verker i kropp og bein og armer, jeg har kuler i bakhodet og armen er oppskrapet, sier Lennart Simonsson (21) til Fædrelandsvennen.

Torsdag skrev Fædrelandsvennen om trafikkuhellet ved Grimstad, der en SUV presset en BMW av veien. Etter først å ha presset BMW-en ut av veien, gikk sjåføren løs på den andre sjåføren og banket ham opp.

Lennart Simonsson.

— Jeg merker ingenting fra da jeg smalt inn i autovernet. Alle skadene er fra da jeg ble skamjult, sier 21-åringen.

Kjørte forbi

— Jeg har ikke ord for det som skjedde. Jeg er litt redd nå, sier han.21-åringen forklarer hendelsesforløpet slik.

— Jeg kjørte forbi en bil, og fikk ham med en gang rett opp i baken. Han virket provosert og jeg bremset litt ned. Da ble han enda mer provosert og smalt inn i meg bakfra. Så kjørte han opp på siden av meg og presset meg inn i autovernet. Han stanset ca. 50 meter foran meg, sier Lennart Simonsson.

(Les mer under bildet)

BMW-en ble totalskadet i hendelsen. Foto: Ernest Boswarva

Da han kom seg ut av bilen så han bilføreren i den andre bilen komme mot ham.— Han kom løpende mot meg, og slo meg ti ganger i ansiktet. Han kom med drapstrusler også, og sa at hvis han ikke hadde hatt ungen og en kamerat med seg i bilen så skulle han ha slått meg helseløs og drept meg, sier han.

Anmelder saken

21-åringen skal inn til avhør med politiet på fredag, og kommer til å anmelde forholdet da.

Han mener selv at han ikke gjorde noe for å fremprovosere angrepet.

— Det var en vanlig forbikjøring, og han la seg bak meg. Jeg bremsa litt ned for å markere at han måtte holde avstand. Da smalt han inn i meg, sier han.

Politiet i Arendal opplyser til Fædrelandsvennen at 41-åringen foreløpig ikke har fått oppnevnt en forsvarer.