KRISTIANSAND: Tok hånd om rabiat gjest

23.45: Vaktene på et utested i Dronningens gate tar hånd om en gjest som politiet beskriver som rabiat. Politiet tar over gjesten fra vaktene, tar ham med til drukkenskapsarresten og anmelder ham for ordensforstyrrelse. Mannen er 19 år og fra Kristiansand.

**HOVDEN: Brukte falsk id

23.56:** Vaktene ved et utested på Hovden tar hånd om en 18 år gammel gutt fra Setesdal som brukte et falsk id-kort da han ville inn på stedet.

**KRISTIANSAND: Bråkete passasjer på Superspeed

00.22:** Vaktene på Superspeed ringer politiet for å be om hjelp med en passasjer som politiet beskriver som rabiat. Vaktene hadde satt mannen, en 47-åring fra Vennesla, i arrest på båten. Likevel fortsatte 47-åringen å skape trøbbel, og vaktene ba dermed politiet ta over. Venndølen ble tatt med til arresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Tisset ved utested

01.24:** Et utested i Arendal melder fra om bråk. Politipatruljen som kom til stedet tok med seg en 27-åring fra Arendal. Han ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Bortviste 25-åring fra sentrum

01.34:** En 25-åring fra Søgne blir bortvist av politiet fra Kristiansand sentrum for resten av natten, fordi han ikke kunne oppføre seg. Senere på natten treffer politiet på mannen, som da oppfører seg på samme måte som før. Han blir tatt med til arresten og anmeldt.

**TVEDESTRAND: Brakk fot og lagde bråk

01.46:** Politiet får melding om bråk på et utested i sentrum. Patruljen som kjører til stedet finner mannen som har vært involvert i bråket. Mannen mener han har brukket foten, men dette skal ha skjedd ved fall på glatt føre. Ambulansen overtar mannen og kjører ham til sykehus. Mannens identitet er usikker.

**FARSUND: Melding om at "blodet flyter" på fest

02.22:** Politiet får melding om en mann som har tørnet gal på fest i Vanse. Innringer sier at blodet flyter. Meldingen viser seg å være noe ovedrevet, ifølge politiet. Den 26 år gamle mannen fra Farsund ble fremstilt for lege, som bestemte at mannen skulle innlegges på psykiatrisk avdeling.

**MANDAL: Mann angrep vakt

02.24:** Et utested i Mandal har problemer med en mann som har angrepet en vakt på utestedet. Vaktene hadde kontroll på mannen da politiet kom, og han ble overlevert til politiet. En 55-åring fra distriktet ble tatt med inn, men sluppet fri etterpå. Politiet oppretter sak på hendelsen. Dørvakten fikk ingen synlige skader etter angrepet.

**KRISTIANSAND: Forstyrret orden i Dronningens gate

02.22:** Patruljen i Kristiansand pågriper en 18-åring fra Kristiansand for ordensforstyrrelse i Dronningens gate. 18-åringen blir tatt med i arresten og anmeldt.

**LYNGDAL: Bil uten folk i grøfta

03.08:** Forbipasserende i Lyngdal finner en uregistrert bil som har kjørt utfor veien ved Ballestad. Det lukter svidd av bilen, men det er ingen personer i eller ved bilen. Patruljen som kommer til stedet finner fram til bileier, en 23-årig mann fra Lyngdal. Ingenting tyder på personskader etter uhellet. Bilen blir værende i grøfta, og politiet oppretter sak etter hendelsen.

**KRISTIANSAND: Promillekjørte i sentrum

03.22:** En politipatrulje i Kristiansand stanser en bil der føreren fremstår som beruset. En 29-åring fra Kristiansand blåste til cirka 1,2 i promille. Førerkortet ble beslaglagt og føreren anmeldt.

**KRISTIANSAND: Melding om blod fra halsen

03.25:** En innringer melder at han har fått telefon fra en kamerat som blør veldig fra halsen. Kameraten skal befinne seg i en leilighet i Kirkegata. Patruljen som kom til stedet kunne slå fast at meldingen var overdrevet. Personen hadde et lite stikksår i brystet og et i siden. Skadene ble fikset på stedet av ambulansepersonell. Mannen sa at han hadde blitt overfalt ved Domkirken av flere personer. Den fornærmede, en 21-åring fra Kristiansand, vil trolig anmelde saken.

**ARENDAL: Beruset mann i drosjekøen

03.56:** Patruljen i Arendal plukker opp en meget beryset mann i drosjekøen i sentrum. Han blir levert til legevakten og lagt inn til observasjon. Mannen er en 37-åring fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Mann slåss mot to damer

03.29:** Politiet får melding om slåssing i Tollbodgata. Ifølge meldingen slåss en mann mot to damer, og en av dem skal ifølge innringer blø. Patruljen dro til stedet og fikk roet partene. De involverte fikk ingen vesentlige skader. En mann på 22 år fra Kristiansand fikk gå videre. Den ene kvinnen som var involvert, en 21-åring fra Kristiansand, kan komme til å anmelde slåssingen.

**MANDAL: Hysterisk innringer

06.10:** Poltiiet får telefon av en mann som er ganske hysterisk og ber om hjelp på Malmø. Han sier at folk er etter ham og at han blir skamslått. Patruljen som kommer til stedet treffer mannen alene. Han fremstilles på legevakten for en psykiatrisk vurdering. Mannen, en 22-åring fra Mandal, blir ikke vurdert som syk nok for innleggelse. Etter legebesøket blir 22-åringen kjørt hjem til sin egen bolig.

**KRISTIANSAND: Beruset mann til "tørking"

10.17:** En beruset mann i Lillemarekens blir tatt med i arresten til "tørking". Mannen var så full at han veltet søppelbøtter og ikke greide å holde seg på beina.

**VENNESLA: Innbrudd i Telehuset

10.45:** Politiet får melding om innbrudd i Telehuset. Et vindu er brutt opp, og tyvene har romstrert rundt i butikken. Kun små gjenstander er stjålet. Saken blir etterforsket videre.

**MANDAL: Innbrudd i fyrverkeri-konteiner

11.32:** Tyver har brutt seg inn i en konteiner med fyrverkeri på Plantasjen i Mandal. Ingenting er stjålet, men åstedet undersøkes.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell ved Meny

15.30:** Politiet får melding om et trafikkuhell med materielle skader ved Meny på Fevik. En parkert bil ble påkjørt, og sjåføren som har kjørt på bilen, la ikke igjen kontaktinfo. Politiet etterlyser vitner og opplysninger om en brun Volvo stasjonsvogn som kjørt inn i en hvit "postman Pat-bil".

**KRISTIANSAND: Målbøye savnet

13.24:** Bioforsk melder en målbøye savnet fra Topdalsfjorden. Bøyen hadde en "flashlight på toppen. Bøyen har stor verdi for Bioforsk, men ingen verdi for andre, opplyser politiet.

**BIRKENES: Grovt tyveri

13.56:** Noen har brutt seg inn hos Vegusdal nærmat på Engesland. Inngangsdøra er brutt opp, og snus og tobakk er stjålet.

**LILLESAND: Grovt tyveri

16.24:** Politiet undersøker innbrudd hos Grønn mat Avigo. Et mindre pengebeløp ogen laptop er meldt stjålet.

**GRIMSTAD: Bileksplosjon

17.56:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Trafikkuhell

19.18:** En bil fikk sleng og hektet seg fast i autovernet på E 18 like øst for Fianesvingen. Ingen ble skadet, men bilen ble påført skader.

**KRISTIANSAND: Utforkjøring

19.30:** En bil kjørte av veien like sør for bomstasjonen. Ingen personskader.

**SØGNE: Snurret på E 39

19.47:** En bil snurret rundt på E 39 i Søgne. Politiet bistod med trafikkavviklingen. Les mer i egen sak.

**AGDER: Glatte veier

18-20:** Politiet fikk "utallige meldinger" om glatte veier på E 18, E 39 og riksveiene i innlandet. Bilistene ble oppfordret til å kjøre forsiktig.

**KRISTIANSAND: Surret rundt i veien

22.08:** En mørkkledd mann surret rundt i veibanen på vestsiden av Varoddbroa. Da politipatruljen kom fram, var mannen forsvunnet.

**GRIMSTAD: Kjørte ned skilt

22.31:** En uregistrert Nissan Patrol kjørte ned et skilt ved Hausland på Fevik. Bilen stakk fra stedet.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm

23.58:** Innbruddsalarmen ble utløst fra en container utenfor Meny-butikken på Grim. Politiet sjekket og alt var okei.