KRISTIANSAND: — Han trenger tid til å la dette synke inn. Han er en lykkelig ung mann, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Børresen i Norsk Tipping.

Mannen i 20-årene kjøpte kupongen sin hos Narvesen på Torshov i Oslo onsdag ettermiddag. Han så ikke selve trekningen, men oppdaget noen timer senere at han har vunnet 3,6 millioner kroner.

— Vi ringte ham i dag og fikk bekreftet at han hadde sjekket kupongen etter trekningen. Dette gjorde han utpå kvelden, så han fikk ikke ringt oss, forteller Børresen, som snakket med mannen torsdag morgen.

Positivt overrasket

Vinneren ønsker foreløpig å være anonym, men Norsk Tipping bekrefter at han har bostedsadresse i Kristiansand. De vet ikke om han er student eller jobber.

— Han sa ikke hva han vil bruke pengene til, han var så overveldet at han vil tenke seg om. Det er en ung mann som synes dette er positivt for fremtiden, sier kommunikasjonsrådgiveren.

Pengene kommer inn på konto i løpet av de neste dagene, og en danske kan vente seg samme sum.

Det var en samlet premiepott på 213 millioner kroner i trekningen, men siden lykketallet 16 ikke var blant de seks rette Viking Lotto-tallene, går potten videre til neste spilleomgang. Samlet premiepott neste uke er derfor rundt 213 millioner kroner, melder Norsk tipping.