SØGNE: Slått ned på Tangvall

23.21 En mann skal ha blitt slått i bakken ved taxiplassen. Da politiet kom, var begge partene forsvunnet.

KRISTIANSAND: Sint person

23.23 En person skal ha blitt svært aggressiv mot kjæresten i Vågsbygd. Kjæresten ble kjørt til legevakt.

RISØR: Én fratatt førerkortet

21.00 – 23.00 UP holdt fartskontroll på E 18 på Akland. Én person ble fratatt førerkortet for å ha kjørt i 106 kilometer i timen i 70-sonen. Ellers ble 11 andre sjåfører tatt for å kjøre over fartsgrensa.

GRIMSTAD: Nektet drosjetur

00.18 En ruset person ble nektet adgang til drosje. Politiet sørget for at vedkommende kom seg hjem

RISØR: Pipebrann

01.25 Det kom melding om en pipebrann på Trekta.

KRISTIANSAND: Mistenkt for bilbrukstyveri

01.26 Politiet stoppet en 30 år gammel kristiansandskvinne i bil ved Sørlandssenteret. Det viste seg at kvinnen ikke hadde førerkort, og hun er også mistenkt for å ha stjålet bilen.

GRIMSTAD: Banket på dør

01.29 Politiet fikk melding om at det sto en person og banket på ei dør i Svaneveien. Da politiet kom til stedet, hadde personen forsvunnet.

KRISTIANSAND: Stjal bil under danmarkstur

02.20 En bileier som hadde vært med Superspeed i Danmark oppdaget at bilen han hadde parkert ved Hampa var forsvunnet da han i natt kom tilbake. Bilen er en rød BMW 318 med skiltnummer BD 27411. KRISTIANSAND: Tatt med hasj

02.33 Tollvesenet stoppet en 54 år gammel mann på vei ut av Superspeed. Mannen ble tatt med ett gram hasj og vil bli anmeldt for besittelse av narkotika.

SØR-AUDNEDAL: Hus totalskadet i brann

**LILLESAND: Innbrudd

08.13:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i Stogata i Lillesand, i lokalene til Alle Haande. Det er knust et glass i en dør og det er mye rot i lokalet. Politiet har hatt en patrulje på stedet, men det ser ikke ut til at noe er stjålet.

VENNESLA: Forsvunnet fotoboks kom til rette

**MANDAL: Ruset mopedist

08.46:** Politiet får melding fra Sand treningssenter i Mandal om at de har fått en ruset person på besøk. Han skal til alt overmål ha ankommet stedet på moped. Politiet vet hvem mopedisten er, og vil følgelig forsøke å få fatt på synderen.

**KRISTIANSAND: Stjal nøkler og bil

09.04:** Det meldes om innbrudd hos en bedrift i Vige havnevei i Kristiansand. Det er forsvunnet en del bilnøkler og en bil. Bilen er en orange Wolksvagen Caddy med kjennetegn PP91648. Bilen er utstyrt med mye reklame, så den skulle være lett gjenkjennelig.

**KRISTIANSAND: Ikke gyldig førerkort

09.18:** En UP-patrulje stopper en bilist i Vågsbygd ringvei. Bilisten har ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Ikke gyldig førekort II

09.21:** Også i Grimstad kjører det personer uten gyldig førerkort. En bilist blir stoppet i Jørgen Bangs gate, og blir anmeldt for å kjøre rundt i bil uten de nødvendige papirer.

**VENNESLA: Biltyveri

10.55:** I løpet av de siste to-tre ukene har det blitt stjålet en bil fra Steinsfossveien på Drivenes i Vennesla. Bilen, en grå Audi 100 2.0E, har kjennemerket PP16677. KRISTIANSAND: Person påkjørt i fotgjengerfelt

**ARENDAL: Oppførte seg dårlig

22.15** En mann ble tatt med fra en bolig på Rykene siden han ikke oppførte seg bra hjemme. Ingen kom fysisk til skade.

**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj

22.46** Politiet pågrep en mann i 40-årene som var i besittelse av ett gram hasj i Rådhusgata. Mannen ble satt i arresten og det er opprettet sak.