ARENDAL: Knivstikkingene skjedde ved 05.25-tiden torsdag 8. september i år. I løpet av få minutter skal arendalitten ha knivstukket fire personer i en leilighet på Saltrød.

Fvn.no har tidligere skrevet at 47-åringen var på besøk i husets første etasje samtidig som det var et drikkelag i kjelleren.

En kvinne ble livstruende skadet etter å ha blitt stukket med en kjøkkenkniv i nedre del av mageregionen. Kniven gjorde store indre skader og statsadvokaten betegner skadene som livstruende. Den avsluttende operasjonen er ennå ikke gjennomført.

En mann ble stukket med kjøkkenkniv i venstre brystregion og i leggen. Kuttene ble sydd med 19 sting. Offeret var sykmeldt i over to uker etter hendelsen.

De to siste involverte ble rispet og stukket med kniv. Den ene personer fikk skader i venstre bryst, mens den andre personen fikk kutt i overarm og det ene øret.

Riksadvokaten beordret Statsadvokatene i Agder for å ta ut tiltale på grunnlag av den første knivstikkingen. Statsadvokat Dennis Danielsen mener at 47-åringen sto bak alle knivstikkingene.

Saken skal opp 8. og 9. februar i Aust-Agder tingrett. 47-åringen sitter varetekstfengslet i påvente av rettssaken.