**SØGNE: Grovt tyveri

20.30:** Beboere i Lundeveien i Søgne melder om grovt tyveri fra flere kjellerboder. Politiet har vært på stedet og sikret spor. Innbruddet er anmeldt.

**SØGNE: Skadeverk

21.15:** Bileier melder om ruteknusing på en bil i Sentrumsveien. Ingenting er stjålet, og politiet anser forholdet som et rent skadeverk.

**RISØR: Båtfyll

21.55:** Politibåten stanser en båtfører som de mistenker for promillekjøring. Det viser seg at vedkommende er rimelig påvirket, og mannen, som er i slutten av 20-årene, tas med for ytterligere prøver. Vedkommende førte en 14-fot stor plastbåt med en 20-hestekreftersmotor.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

22.23:** Varsel fra beboer om at noen forsøker å ta seg inn i squashklubbens lokaler ved Haumyrheia skole. Personene løper fra stedet før patruljen kommer. Ingenting tyder på at personene har vært inne i bygget.

**MANDAL: Sykkelvelt

23.30:** Forbipasserende finner en kvinne liggende skadet ved siden av en veltet sykkel i Buråsveien. Kvinnen, som er 80 år, blir hentet av ambulanse.

**KRISTIANSAND: Rånetreff

23.45:** Politiet sender en patrulje til parkeringsplassen ved Sørlandssenteret, hvor plassen skal være inntatt av rånere og deres biler. Da politiet ankom stedet, var bilene borte. Oljesøl på asfalt, og skadeverk etter noe som trolig er en kollisjon mellom en bil og et vindu på Wash & Oil-stasjonen er hva politiet noterer seg fra stedet. Lørdag formiddag ble det arbeidet for å få bort oljesølet. Flere parkeringsplasser ble sperret av mens opprydningen pågikk.

**SONGDALEN: Kappkjøring

23.57:** Politiet får kjennskap til et trafikkuhell på Nodeland. To 19 år gamle gutter har kappkjørt. Under forsøket på kjøre forbi en trailer går det galt. Den første bilen ender i siden på traileren, idet 19-åringen manøvrerer for å unngå å frontkollidere med en bil som kommer mot ham, forteller vitner. De to 19-åringene får begge beslaglagt sine førerkort.

**KRISTIANSAND: På biltur med bildekk

00.20:** Politiet stanser en såkalt kjenning i Grostølveien. Mannen, som er i slutten av 50-årene, kjører en uregistrert bil. Bak bilen, på det som trolig er en stjålet tilhenger, har han en rekke lastebildekk liggende. Vakthavende politijurist bestemmer at vedkommende skal settes i arrest. Avhør og annen etterforskning vil trolig bringe klarhet i hva mannen hadde fore.

**KRISTIANSAND: Mopedkjøring

02.45:** En patrulje stopper en 20-åring, som på Setesdalsveien er på kjøretur med en moped uten å inneha førerkort.

**ARENDAL: Fyllebråk

02.53:** Politiet mottar melding om slåssing på Langbrygga. To fra Bulgaria er har en kraftig diskusjon med noen nordmenn. Når politiet ber de to forlate stedet, gjør de som politiet krever. Situasjonen roer seg ned.

**KRISTIANSAND: Spasertur i Oddernestunnelen

02.55:** Bilister melder fra en en person som går gjennom Oddernestunnelen. Selv om dette ikke er forbudt, er det forbundet med fare, mener politiet. Mannen, som er i slutten av 20-årene, er såpass beruset at spaserturen er til fare for både ham selv og andre. Politiet henter ham og kjører ham hjem.

**ARENDAL: Legemsbeskadigelse

Noe senere** får politiet rapport om bråk utenfor Blom restaurant. En gjest slår en dørvakt og en annen gjest. To patruljer sendes til stedet, vitner peker ut gjerningsmannen, og vedkommende innbringes i arresten. Arendalitten, som er i slutten av 20-årene blir anmeldt av begge de to fornærmede.

**FLEKKEFJORD: Hissigpropp sur på politiet

02.45:** En mann fra Flekkefjord, i begynnelsen av 20-årene, skal pågripes. Vedkommende er meget hissig, og slår og spytter på politiet. Patruljen får seg også verbale skyllebøtter, og patruljen bestemmer seg for å frakte den tverre mannen til arresten i Kristiansand. Kjøreturen blir også lite hyggelig, ettersom den pågrepne fortsetter å være sur på politiet. Vedkommende anmeldes for vold mot politiet.

**ARENDAL: Voldstilfelle

02.55:** En person blir slått ned utenfor Egon restaurant, og en gjerningsperson blir pågrepet like etter. Fornærmede er bevisstløs i flere minutter, og har synlige skader i ansiktet, etter å ha blitt slått og sparket flere ganger. Vedkommende som er pågrepet og siktet, erkjenner forholdet, men politiet savner fortsatt en mann som er mistenkt for delaktighet i episoden. Begge de de to er i begynnelsen av 20-årene, mens fornærmede er i slutten av 40-årene.

**GRIMSTAD: Skadeverk på bil

Noe senere** rapporteres det om en bil som har blitt påført skader på dørlås og tenningslås på Levermyr. Politiet er usikker på om det har vært innbrudd i bilen, og får heller ikke kontakt med bilens eier nattestid. Man forventer en anmeldelse av forholdet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

08.10:** En bileier melder om innbrudd og tyveri fra en bil parkert i et parkeringsanlegg i Elvegata. Det er knust en rute, rotet rundt inni bilen, og en lommebok er savnet. Forholdet blir trolig anmeldt.