**GJERSTAD: Stjal først bilnøklene — så bilen

07.24** En huseier i Øvre Gjerstad kom hjem og oppdaget at ytterdøren og kjøkkenvinduet var brutt opp. Tyven hadde rotet rundt i en skuff og funnet bilnøkkelen, dermed var også bilen som sto parkert utenfor huset borte. Bilen er en rød Mitsubishi Pajero med nummer 25785. **GRIMSTAD: Stjal ny påhengsmotor

07.45** En 100 hestekrefters Mercury påhengsmotor er stjålet fra en båt i Landvik. Motoren var bare to-tre måneder gammel.

GRIMSTAD: Stjal fra bakrommet

I løpet av gårsdagen har en gutt vært inne på bakrommet på en butikk på Odden-senteret. Blant annet er det stjålet penger. Tyveriet ble oppdaget av overvåkningsvideo.

GRIMSTAD: Stjal båthenger

I perioden mellom 5. mai og 13. juni er det stjålet en båthenger med nummer AN 1851 fra Grømbukta.

TVEDESTRAND: Mener å ha funnet sin stjålne båthenger

En person ringte politiet og mente han hadde gjenkjent sin båthenger på Holt camping. Hengeren ble stjålet fra Øvre Eiker i 2003 og har en verdi av 80.000 kroner. Innringeren mente hengeren nå var påsatt nye kjennetegn og trolig også nytt chassisnummer. En politipatrulje drar ut for å sjekke saken.

**SØGNE: Båttyveri

12.18:** En ny 17-fots hvitfarget Ryds-båt med 9,9-hesters Yamaha-motor meldes stjålet fra Kjerkeholmen i Søgne. Båten er stjålet fra en hyttebrygge i løpet av natta.

**TVEDESTRAND: Lastebil startet

13.43:** Det ble meldt om arbeidsulykke i Fullriggerveien på Flostad. Sjåføren veltet med lastebil i forbindelse med at han skulle tippe et lass. Sjåføren hadde skade i en arm og kom seg til legevakta for behandling. Politiet har konferert med kriminaltekniker i forhold til videre etterforskning i saken. Eieren av lastebilen har varslet Arbeidstilsynet.

**VENNESLA: Fartskontroll

12.00-14.00:** Up holdt fartskontroll på Ålefjærveien ved avkjøringen mot Snømyr i Vennesla. Det ble skrevet ut 11 forenklede forelegg for fart og ett gebyr.

**KRISTIANSAND: Anmeldt

15.25** En patrulje stanser en polsk bilist i Østre Strandgate. Mannen blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**VENNESLA: Høylytt fest

16.23** Politiet får melding om en høylytt fest i Vennesla. Ifølge politiet blir drikkelaget «ekspedert videre til et mer egnet sted».

**KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

18.32** En patrulje i Kristiansand stopper nok en bilist uten gyldig førerkort. Føreren mistenkes også for kjøring i påvirket tilstand.

**MANDAL: Tørrkokt kjele

20.20:** En tørrkokt kjele startet røykutvikling på en adresse i Langåsen i Mandal. Brannvesenet kommer raskt til stedet og det blir verken personskader eller større materielle skader.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

20.43:** En bil som var meldt stjålet fra Røinås bilforretning blir funnet med falske skilter ved Gimleveien. En person er siktet i saken.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

22.28:** Det meldes om et slagsmål i Slettheiveien mellom fire personer. Politiet kommer til stedet og pågriper to personer ved Trekanten i Vågsbygd. De var også i besittelse av narkotika og tilbringer natten i arresten.