ARENDAL: — Han har det jo flott der oppe på fylkeshuset. At han vil ned til Kunnskapshavna, det virker pompøst, rett og slett. Jeg tror kanskje ikke fylkesmannen har oppfatte hvilken rolle han har, sa Nilsen under formannskapsmøtet i Arendal i går ifølge Agderposten.

Nilsen viste til at fylkesmann Øystein Djupedal ikke har fått gehør for bedre samlokalisering av fylkesmannens stab på 80 ansatte. I dag sitter de ansatte spredt over mange etasjer på fylkeshuset på Fløyheia. Nilsen ba styringsgruppa for Kunnskapshavna om å holde fylkesmann Øystein Djupedal unna bryggekanten i Arendal.

— Å plassere fylkesmannen i Kunnskapshavna ville være totalt misbruk av det flotteste området i byen. Fylkesmannen har det flott oppe på Fløyheia, sa Nilsen.

Øystein Djupedal har ikke ønsket å kommentere karakteristikken av seg selv overfor avisen. Om saken sier han.

— Vi har en leiekontrakt som går ut denne høsten. Det er derfor vi sonderer markedet i Arendal etter lokaler som er mer hensiktsmessige for våre over 80 ansatte, og som kan gi større nærhet for de kunder vi skal betjene. Samtidig er vi i en dialog med fylkeskommunen som fortsatt ikke er avsluttet. Bakgrunnen for våre sonderinger er utelukkende dette, og så blir det opp til tilbyderne i Arendal, sier Djupedal.