**RISØR: Promillekjøring

01.20:** En mann i midten av 50-årene forlot en pub i Risør, satte seg i bilen og kjørte bort. Risør-patruljen fikk stoppet bilisten og han mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.30:** Det har i løpet av natta vært innbrudd ved Joker-butikken på Krossen. Politiet visste ved 6-tiden ikke hvordan tyvene hadde tatt seg inn, men de skal ikke ha fått med seg store verdier. Tyvene skal ha forsøkt seg på et tobakksskap og cashguard-automaten.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.50:** En patrulje i Arendal stanset en bilist i midten av 20-årene som bar preg av å være ruset. Han ble kjørt til legevakta og fremstilt for utvidet blodprøve etter mistanke om ruspåvirket kjøring.

**KVINESDAL: Innbrudd

08.14:** Et mindre kontantbeløp meldes stjålet i forbindelse med innbrudd hos Kvinesdal golfklubb.

**FARSUND: Advarsel etter turistfiske

09.11:** Kystvakten stopper en båt som driver med fiske. På båten har kapteinen med seg åtte tyske turister. Båten hadde ikke løyve for passasjerfrakt og heller ikke flyteflåte. Kapteinen hadde videre drukket litt, men lå på den lovlige promillen for passasjerfrakt — 0,2. Det ble ikke ilagt anmeldelse, men kapteinen fikk pålegg fra Kystdirektoratet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.50:** Det meldes om innbrudd ved lageret til Peter Løvaas AS i Setesdalsveien. Noe arbeidstøy er stjålet.