**ARENDAL: Husbråk

00.08** fikk politiet melding om husbråk ved en adresse i Arendal. En patrulje ble sendt til stedet og det hele ordnet seg greit.

**KRISTIANSAND: Blødde fra hodet

00.10** fikk politiet melding om at det i Slottskvartalet var en hel gjeng som hadde hoppet på en beruset person. Ifølge meldingen skulle vedkommende blø fra hodet. Da politiet kom til stedet hadde gjengen forlatt stedet og politiet kontaktet ambulansen slik at mannen kunne bli transportert til legevakten.

**KRISTIANSAND: Drukkenskapsarresten

00.43** fikk politiet melding om at en mann hadde gått berserk ved Nottos kiosk. Da politiet kom til stedet fant de en person som var åpenbart beruset og han ble satt inn i drukkenskapsarresten.

**MANDAL: Søkte tilflukt på utested

00.26** fikk politiet melding om at en mann nærmest var blitt angrepet av en full og hissig mann i Storgaten i Mandal. Han søkte tilflukt på Herr Redaktør til politiet kom til stedet og ordnet opp.

**KRISTIANSAND: Truet vakter på livet

00.30** fikk politiet melding om at en jente hadde truet vaktene på Spot med at hun skulle ta livet av de. Vaktene hadde derfor tatt hånd om jenta, men politiet kunne, på grunn av aksjonen i Søgne , ikke komme seg dit før det var gått en halvtime. Da ble vedkommende sendt hjem, men først hadde man utvekslet personalia slik at saken eventuelt kan bli anmeldt i ettertid.

**MANDAL: Vold

00.30** fikk politiet melding om at en person skulle ha slått til en annen ved Nordea i Mandal. Vedkommende, som er en 21 år gammel mann, ble kjørt til arresten i Kristiansand.

VENNESLA: Råning

Politiet har i natt fått flere telefoner fra folk angående råning i Vennesla. En av meldingene kom fra Vigeland hvor rundt 20 biler hadde samlet seg på 7-Eleven og laget masse lyd og røyk. Politiet hadde ingen å sende for å sjekke saken.

**ARENDAL: Slagsmål

01.06** fikk politiet melding om et lite slagsmål på Sjøboden i Arendal. Ingen av partene ønsket å gå videre med saken, men en person ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01.21** fikk politiet melding om en overstadig beruset person i Markens. Vedkommende var mindreårig og til slutt kom faren å kjørte ham hjem.

**KRISTIANSAND: Uønsket på stedet

01.24** fikk politiet melding om at to personer laget bråk ved Midnight Cafe. De ble til slutt bedt om å forlate stedet, og gjorde dette uten at politiet trengte å kjøre ut.

**KRISTIANSAND: Laget kvalm

01.28** fikk politiet melding om at en person laget kvalm mot andre gjester på et utested i Markensgate. Det er stille og rolig når politiet kommer til stedet 20 minutter senere.

**VENNESLA: Grisekjøring

01.40** fikk politiet melding om at 30 biler råner/grisekjører i Vennesla, men de hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**ARENDAL: Slagsmål

02.25** fikk politiet melding om slagsmål på 7-Eleven i Arendal. En patrulje var raskt på stedet og ordnet opp.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.47** gikk politiet melding om at fire personer slåss på Pir 6. En beruset person ble innbrakt av politiet, og det opprettes sak på dette.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.52** fikk politiet melding om slagsmål i Vestre Strandgate. En person ble pågrepet og kjørt til arresten. Han vil få et pålegg av politiet.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.56** fikk politiet melding om slagsmål på Happy Time i Storgaten i Grimstad. Da politiet kom til stedet fem minutter senere så var alt rolig.

**KVINESDAL: Melding om bilbrann

03.10** fikk politiet melding om at en bilbrann på gamle E 39 i Kvinesdal. Da politiet kom til stedet så de en masse røyk komme ut av tunnelen. Politiet måtte derfor stanse på utsiden av tunellen. Brannvesenet kom frem like etter politiet og det viste seg at det var noen som hadde stablet opp en masse bildekk i tunnelen og satt fyr på disse. Brannvesenet fikk slukket brannen og man fikk etter hvert ryddet opp. Politiet har foreløpig ikke noen mistenkte i saken.

**ARENDAL: Klage på høy musikk

03.35** fikk politiet melding om høy musikk på en adresse i Munkegata i Arendal. Det gikk litt tid før politiet kom til stedet, og da var alt stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm

04.04** fikk politiet melding om at innbruddsalarmen hadde gått på Rema 1000 på Tangen. Da politiet kom frem til stedet viste det seg at det var en falsk alarm.

**KRISTIANSAND: Narkotika

03.35** innbringer politiet en mann fra Vesterveien i Kristiansand med mistanke om bruk av narkotika. Mannen erkjente forholdet og ble løslatt. Han vil få et forelegg.

**KVINESDAL: Brann i container

04.06** fikk politiet melding om brann i en container i Kvinesdal. Teknisk etat meldte kort tid etter at brannen var slukket. Politiet reiste ut til stedet for å se etter spor og kom over et fotoapparat med bilder på. De vil nå se på om noen av personene på bildene kan være aktuelle gjerningsmenn.

**KRISTIANSAND: Narkotika

04.21** ble tre personer i Marviksveien innbrakt til politistasjonen etter at det ble funnet narkotika der de stod. Det er kun snakk om mindre mengder og alle tre ble dimittert. En av personene erkjente at et halvt gram hasj og marihuana tilhørte ham.

**LILLESAND: Slagsmål

04.31** fikk politiet melding om slagsmål i sentrum av Lillesand. To stykker som var på samme fest skal ha blitt uenige og så gått ut på utsiden for å gjøre opp seg i mellom. Begge to fikk mindre skader i basketaket. De vil nå vurdere om de ønsker å anmelde hverandre.

**KRISTIANSAND: Beruset

06.09** fikk politiet melding om en overstadig beruset person ved Fylkeshuset i Kristiansand. Personen lå rett ut da politiet kom til stedet og ble satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Kjørte ned stolpe

07.23** fikk politiet melding om an en stolpe på parkeringsplassen i Sørlandsparken var blitt kjørt i stykker. En uregistrert Honda personbil stod igjen på stedet og politiet kommer til å undersøke stedet.

**GRIMSTAD: Brann i drivhus

07.47** fikk politiet melding om at det brant i et drivhus tilhørende Landvik Gartneri i Grimstad. Drivhuset, som er på størrelse med en halv fotballbane, skal ha fått en del sotskader. Ifølge politiet kan det se ut som om det har skjedd noe galt med en varmelampe.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri

08.06** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært grovt tyveri fra inspektørens kontor på Lyngmyr skole i Tvedestrand. Tyvene hadde knust et vindu og antakeligvis stjålet en bærbar pc. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**KVINESDAL: Brann i container

08.17** fikk politiet melding om brann i to containere på Feda båthavn. Containerne hadde brent en stund og politiet utelukker ikke at det kan ha sammenheng med de andre brannene i Kvinesdal.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

09.20** fikk politiet melding om grovt tyveri fra Strandgården fysioterapi. Tyver hadde brutt opp ytterdøra med et brekkjern og stjålet cirka 4000 kroner i kontanter.