SONGDALEN: Klokken 13.10 fikk politiet melding om at brannvesenet rykket ut på en skogbrann på Svalemyr på Nodeland.

Her hadde det tatt fyr i noe gress og spredt seg videre.

— Brannen var delvis slukket da brannvesenet kom frem, så de fikk raskt kontroll og meldte inn at det var slukket klokken 13.35, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Hans Petter Osaland til fvn.no

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

13.10** En politipatrulje stanset en bil i Kvadraturen klokken 13.10. Føreren av bilen hadde ikke gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Kunde med falsk resept

14.31** Betjeningen ved Apotek 1 i Lille Markens ringer politiet og forteller at de har en mann der som prøver å få løst ut en falsk resept. Politiet får tak i mannen og han innrømmer forholdet.

KRISTIANSAND: Bil meldt stjålet

En bil ble meldt stjålet fra Berhusveien, dette skal ha skjedd mellom 01 og 06 i natt. Bilen var en sølvfarget BMW 520i, og ble funnet igjen i Sørlandsparken klokken 17.00. **SØGNE: Tyv i huset

15.29** I Tjønnelia i Søgne ringer en mann til politet klokken 15.29. Han forteller at han har tatt en tyv i huset sitt. - Politet var på stedet og hentet gutten (13). Han ble tatt med hjem og det ble funnet syv kolli med leker, datautstyr og lignende, forteller Osaland.

**ARENDAL: Brann i hekk

15.32** Politiet fikk melding om en brann i en hekk i Stenkliveien, klokken 15.32. - Det skal ha brent 4-5 meter i bredden og 2 meter i høyden. Brannen ble slukket og det ble laget en rapport på det, forteller Osaland.