KRISTIANSAND: En 29 år gammel mann stanses i en uregistrert bil på Brennåsen klokken 23.21 mandag kveld.

— Føreren hadde heller ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for begge forholdene, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt.

**MANDAL: Førerkortløs

23.57** En mann på 32 blir stanset i Store Elvegate i Mandal. Han kjører rundt uten å ha gyldig førerkort, og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Narkobesittelse

01.50** En 40 år gammel mann blir stanset i Elvegata i Kristiansand. Mannen, som er en kjenning av politiet, er i besittelse av mindre mengder amfetamin, og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Uregistrert bil

05.04** Politiet stanser en uregistrert Mercedes personbil på veien ved Hånes.

Føreren av bilen er 28 år, og vil bli anmeldt.

Ved nærmere kontroll viser det seg at passasjeren i bilen også er i besittelse av mindre mengder hasj.

**GRIMSTAD: Ingen tatt i promillekontroll

08.00-09.00:** Politiet holdt promillekontroll. 51 ble kontrollert, men ingen fikk reaksjoner.

**KRISTIANSAND: Stjal fra gjenbrukskontainer

09.35** En mann ringte politiet og fortalte at han så på at folk forsynte seg av kontainerne for brukte klær på Rundingen på Lund. Da politiet kom ti minutter senere, var det ingen folk å se.

**ARENDAL: 15-åring tatt for tyveri

11.01** En 15 år gammel gutt med utenlandsk statsborgerskap ble tatt for å stjele en elektronisk dings på Arena-senteret. Tyveriet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal Golf

11.09** En rød Golf med nummer DH 52696 er stjålet fra Eivind Jarlsgate på Lund.

**KRISTIANSAND: Berserk i hjemmet

11.26** En mann ringte fra en bydel utenfor Kristiansand og fortalte at kona var kommet hjem og gikk berserk i leiligheten. Da politiet kom frem, hadde kvinnen roet seg.

**TVEDESTRAND: Falt fra stige

12.27** En arbeider i et byggefirma holdt på med arbeid i en stige. Stigen mistet festet og mannen ramlet ned. Han fikk mindre skader i skuldera og kjørte selv til legesjekk.

KRISTIANSAND: Mann slått ned på rutebilstasjonen

**VENNESLA: Melding om hasjrøyking

16.08** Politiet fikk melding om at ungdommer satt under tribunen på idrettsplassen på Moseidmoen og røykte hasj. En patrulje var på stedet da fvn.no sist var i kontakt med politiet.

KRISTIANSAND: Mopedist pågrepet etter politijakt

MANDAL: Bil stjålet

En bil av merket Skoda Fabia er stjålet fra en adresse i Johnstons gate i løpet av natt til søndag. Bilen har kjennetegn PP 77973 og sort farge.

KVINESDAL: Bil avskiltet

20.05: En patruljen avskiltet tirsdag kveld en bil som ikke hadde møtt til nødvendig EU-kontroll. Bilen var heller ikke omregistrert, opplyser politiet.