GRIMSTAD: E 18 stengt etter trafikkuhell

ARENDAL: Innbrudd i kiosk

Noen har brutt opp døra til en kiosk på Sam Eydes plass. Kontanter og kontantkort er stjålet.

KRISTIANSAND: Polakk tatt med elektrosjokkvåpen

EVJE: Tatt med bilen fullastet av kobber

ARENDAL: Biltyveri

13.14: Bilen stjålet fra Stensåsveien registreringsnummer JU 84370, og er en Nissan Navara. Den forsvant mellom 9. og 10. september.

MANDAL: Ruteknusere tatt på fersken

13.24: Mandalspolitiet fikk melding om ruteknusing på en bolig i Myrteigen, og kom raskt til stedet. Der ble tre personer pågrepet med slagvåpen (som trolig brukt til å knuse vinduene med) og mindre mengder narkotika på seg, forteller operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder-politiet til fvn.no. De tre som innrømmet å ha vært inne i leiligheten er i alderen 24, 25 og 27 år, og kommer fra Kristiansand, Lindesnes og Mandal kommuner.

IVELAND: Brøt seg inn i skogsmaskin

13.41: En skogsmaskin ble brutt opp ved Beihølen. Fra førerhuset ble det stjålet en motorsag, en jakke og en rekke andre ting. Politiet har opprettet sak.

SØGNE: Stjal våpen, brøt opp safe

13.47: Politiet fikk melding om grovt tyveri fra Lohneveien. I innbruddet var det brutt opp en safe, og tømt et våpenskap. — Vi har ingen opplysninger om hva slags våpen ennå, sier Osaland. Politiet har vært på stedet og sikret seg spor.

SØGNE: Stjal fra barnehage

15.14: En ansatt i Åros Barnehage meldte om tyveri av en mobiltelefon i løpet av ettermiddagen.

KRISTIANSAND: Kom på rett spor

16.10: En kvinne fortalte over telefonen at hun hadde gått seg bort på Nedre Timenes. - Hun hadde GPS på mobiltelefonen, og fikk riktig kompasskurs av politiet. Klokken 16.45 var hun tilbake hos folk, sier operasjonsleder Osaland til fvn.no.