GRISMTAD: Det var klokken 01.30 natt til søndag at politiet ble varslet om en voldsepisode i Skolegata i Grimstad. En 24 år gammel mann var slått ned på vei hjem fra utestedet Blue Box i byen.

— Han gikk fra utestedet i beruset tilstand og opplevde at noen slo ham ned på en eller annen måte. Politiet har kun vært i kontakt med vitner som kom til stedet like etter hendelsen, vi har ikke snakket med noen som har sett selve voldsutøvelsen. Derfor ønsker vi nå at vitner melder seg til politiet dersom de har sett selve ugjerningen eller sitter på viktige opplysninger, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bård Austad, til fvn.no.

Ifølge politiet framstod ikke saken som spesielt alvorlig da den ble meldt inn, men i ettertid viser det seg at 24-åringen kan ha blitt påført betydelig skade.

— Det dreier seg om slagskader mot hodet og ansiktet.. Han har blitt påført blant annet kjevebrudd og skade på et øye. Han er innlagt ved sykehuset i Arendal, opplyser Austad.

Politiet har foreløpig få opplysninger om gjerningspersonene. Men ut i fra de foreløpig vitneobservasjonene, kan det tyde på at personer av utenlandsk opprinnelse står bak ugjerningen, opplyser Austad.