LINDESNES : – It’s fun! gir 68-åringen som forklaring på hvorfor han har inngått det helt uvanlige samarbeidet med trekkspillerne i Lindesnes.

Etter nyttår har gjengen med Adkins i spissen vært på turne – blant annet i Grieghallen i Bergen og Stavanger Konserthus med fulle hus og stormende jubel. – Det har vært et eventyr, sier Adkins – godt vant til begeistret publikum i USA, blant annet Las Vegas der han og Nelson har hatt mange konserter.

Det var i fjor høst at primus motor i trekkspillklubben, Atti Eikaas, traff Adkins. – Jeg tok sjansen og spurte om han kunne tenke seg å spille sammen med oss, forteller Eikaas.

Adkins opptrådte for første i Norge i 1983 på countryfestivalen på Ose, og siden i 2004 på festivalen i Setesdal. I Lindesneshallen har han også sunget, og har siden vært masse i Mandal. Nylig opptrådte han sammen med trekkspillklubben under åpningen av utescenen i Ulvsvika i Mandal.

Når han så også har skaffet seg kjæreste i Kristiansand, funderer han på å flytte hit for godt ettersom gården hans i Tennessee er lagt ut for salg.

Hør og se hvordan det låter når Adkins og trekkspillklubben øver i kommunestyresalen i Lindesnes. Og les mer i papirutgaven onsdag!