KRISTIANSAND: Jente (15) forsøkt lokket inn i bil

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

00.30** En 25 år gammel mann fra Arendal er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stoppet av politiet i Vestre gate.

**FROLAND: Mopedist stakk fra politiet

00.53** På slettene sør for Frolands verk møtte politipatruljen en uregistrert moped uten lys. Da patruljen ville stoppe mopedisten, klarte vedkommende å kjøre inn på en sidevei som var utilgjengelig for patruljen.

**KRISTIANSAND: Ufin på bensinstasjon

00.55** Ansatte ved Esso Oddemarka meldte fra til politiet om at de hadde trøbbel med en ustabil person. Vedkommende skal ha oppført seg ufint mot betjeningen. Da politiet kom til stedet, hadde mannen forsvunnet. Men politiet vet hvem mannen er, og vil kontakte ham.

**KRISTIANSAND: Tok kvelertak på dørvakt

00.57** En 29 år gammel mann fra Kristiansand er anmeldt for vold etter at han gikk amok utenfor Radisson Blu Caledonien Hotel. Mannen tok kvelertak på en dørvakt, og skal ha oppført seg svært kranglete.

**GRIMSTAD: Veiarbeid midt på natta

01.30** Politiet fikk klager fra naboer på at arbeid pågikk ved en ny gang— og sykkelvei ved Nørholmen midt på natta. Da patruljen kom til stedet, var arbeiderne i ferd med å pakke sammen. De forklarte at veien skulle være ferdigstilt innen fredag, og at de derfor måtte gjøre siste finpuss nattestid.

**FLEKKEFJORD: Firehjuling meldt stjålet

01.45** En sort, uregistrert firehjuling ble meldt stjålet fra Loga i Flekkefjord. Tyveriet skal ha skjedd natt til torsdag.

**ARENDAL: Slo mann i ansiktet

01.49** En 49 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten ved Arendal politistasjon etter en voldsepisode ved utestedet Madam Reiersen. Mannen skal ha slått inn en tann på en 38 år gammel mann.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politiet

02.03** En 22 år gammel mann er anmeldt for vold og trusler mot politiet etter at han slo seg vrang ved utestedet Bakgården. Mannen skal ha oppført seg svært utagerende, og spyttet på en av politimennene.

**KRISTIANSAND: To kvinner i slåsskamp

02.23** En 18 år gammel kvinne vil anmelde en 42 år gammel kvinne etter en slåsskamp på Nedre torv. 18-åringen fikk ødelagt et halskjede i slåsskampen, og det er ifølge politiet grunnen til anmeldelsen.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved McDonalds

02.35** En 37 år gammel mann fra Oslo ble brakt til legevakten med et kutt i pannen etter at han ble slått ned utenfor McDonalds-restauranten i Markens gate. Gjerningsmannen stakk fra stedet, men politiet har fått en beskrivelse av mannen.

**GRIMSTAD: Gikk på E 18

03.00** Politiet fikk tips om en mørkkledd person som gikk på E 18 ved avkjørselen til Bie. En politipatrulje kjørte mannen til et bedre egnet sted å fortsette vandringen.

**ARENDAL: Skulle gå til Kragerø

03.12** En 34 år gammel mann ble observert gående fra Harebakken mot E 18. Til politipatruljen sa mannen at han hadde tenkt å gå til Kragerø. Han ble frarådet dette, og politiet tok seg av 34-åringen til han ble hentet av andre.

**FLEKKEFJORD: Kjørte moped uten førerkort

05.28** En 37 år gammel mann ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort etter at han ble stoppet av politiet i Brogaten.

MANDAL: Fant bilfører gående bort fra ulykkessted

**KRISTIANSAND: Fant 14-åringer

05.43** En politipatrulje kom over to 14 år gamle gutter som oppholdt seg i Marvika. Gutten ble kjørt hjem til foreldrene, og en bekymringsmelding er sendt til barnevernet.