**VENNESLA: Innbrudd i hus

00.08** : En dame ringer til politiet og forteller at uvedkommende er i ferd med å ta seg inn i et nabohus i Goliveien i Vennesla. Politiet rykker ut til stedet og kan se at det har vært et innbrudd. Tyvene har tatt seg inn gjennom et kjellervindu og opp i 1.etasje. Det er antageligvis ikke så mye som er borttatt fra huset. Eierne av huset var ikke hjemme.

**HOVDEN: Husbråk

00.15:** Fra Bergli på Hovden blir det meldt om kraftig husbråk. Det skal mye drikking, og det er også mindreårige tilstede på festen. Det lokale politiet rykker ut til stedet og avslutter festen.

**MANDAL: Steinet bil

00.38:** En sjåfør på Holum i Mandal melder fra om at han skulle hente noen på fest da bilen hans ble regelrett steinet. Frontruten ble knust, i tillegg til at bilen fikk flere bulker. Sjåføren har navngitt personen som skal stå bak hærverket.

**VENNESLA: Mistanke om promillekjøring

01.59:** Fra Frigstad i Iveland får politiet inn melding fra en som sier at bilen hans er blitt påkjørt. Ifølge melderen skal føreren av den andre bilen være ruset. På grunn av manglende kapasitet får ikke politiet rykket ut til stedet. Saken vil bli etterforsket i ettertid.

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.08:** Politiet får inn melding om at flere personer er involvert i en slåsskamp i Vestre Strandgate. Politiet pågriper ingen, men det er flere som vil bli anmeldt i ettertid.

**KRISTIANSAND: Bråk utenfor Havanna

02.21:** Politiet får inn melding om at det er bråk utenfor Havanna. Saken blir etter hvert løst i minnelighet.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved 7eleven

02.30:** Politiet får melding om en slåsskamp ved 7eleven. Det tar en stund før politiet får en patrulje til stedet, fordi det ikke er noen ledige patruljer. Da politiet ankommer noe senere tar de med seg en 20 år gammel mann fra Kristiansand, som kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slåssing i taxikø

03.03:** Flere personer krangler og slåss i taxikøen ved Ernst hotell. Politiet rykker ut til stedet og pågriper to kranglefanter på henholdsvis 20 og 23 år.

KRISTIANSAND: Kjørte i skole i Kvadraturen

**KRISTIANSAND: Hyling

03.36:** Politiet får inn melding om at det står en person og hyler og skriker i Østre Ringvei. Politiet har ikke kapasitet til å gjøre noe med saken.

**SØGNE: Fikk juling

03.55:** Ved kinarestauranten på Tangvall skal en person ha fått juling. Politiet har ikke muligheten til å rykke ut med en gang, men AMK kjører en person til legevakten. Politiet vil etterforske saken i etterkant.

**KRISTIANSAND: Krangel

03.58:** Politiet får inn melding om en beruset person og en krangel i Henrik Wergelandsgate. Politiet har heller ikke her kapasitet til å rykke ut til stedet.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

03.59:** Politiet får inn en ny melding om promillekjøring ved YX i Vågsbygd. Politiet har ikke kapasitet til å følge opp saken.

VALLE: 23-åring reddet av mobiltelefon

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.11:** Det meldes om innbrudd i Delikatesseservice i Rigetjønnveien. Der har uvedkommende tatt seg inn ved å knuse et vindu. Eieren av stedet sikrer åstedet selv, fordi politiet ikke hadde kapasitet til å undersøke det i natt.

MANDAL: Promillekjører kjørte fra politiet

**SØGNE: Krasjet i lyktestolpe

07.52:** En politibetjent i Søgne melder fra om at de har funnet en bil som har kjørt i en lyktestolpe på Kleppslandsveien. Politiet mistenker promillekjøring og får tak i føreren av bilen. Han tas med inn for å få tatt en blodprøve.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i skole

11.11:** På Dvergsnes skole har det vært innbrudd. Noen har brutt seg inn, men det er foreløpig uvisst hva som er stjålet.

**MANDAL: Innbrudd i bil

12.38:** På Tregde har det vært innbrudd i en bil. Fra bilen er det stjålet en GPS. Saken er anmeldt og vil bli etterforsket fra Mandal.

FLEKKERØY: Hytteinnbrudd

16.28: Det har vært innbrudd i en hytte på Flekkeøya. Innbruddet har mest sannsynlig skjedd natt til torsdag, men det er ikke meldt om noe spesielt som er stjålet. Eieren av hytten vuderer å anmelde saken senere.

KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

18.16: Det har vært et mulig innbruddsforsøk hos Oddermarka Auto. Det meldes om en knust dør på stedet.

FARSUND: Hytteinnbrudd

19.31: Det har vært innbrudd i en hytte i Vanse i Farsund. Det kan virke som uvedkommende har brukt hytten litt. Det har blitt gjort avtale med eieren om videre undersøkelse på et senere tidspunkt.

KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

19.51: Politiet stopper en 56-åring i Elvegata for kjøring uten gyldig førerkort. Mannen blir anmeldt for det.