Ti minutter før slutt ble også Caroline Hansen utvist (direkte rødt kort). Hun sparket høyt og traff den tyske keeperen i ansiktet.

— Vi taper for et bedre lag. Det ser nok alle. Vi får en veldig tøff start på kampen og sliter med å hente oss inn igjen. Vi var innforstått med at vi måtte prestere maksimalt for å vinne denne kampen, og det får vi ikke til i dag, sier landslagstrener Jarl Torske til fotball.no

— Umiddelbart er det klart jeg er skuffet over å ryke ut, men når jeg får dette på avstand vil vi se at det var mye positivt ved innsatsen i dette mesterskapet. Vi nådde målsettingen om kvartfinalespill, men i dag var Tyskland klart best. Vi ønsker laget lykke til i semifinalen,

Det sto 2-0 etter bare sju minutter. Da hadde Melanie Leupolz og Lena Lotzen scoret. Lotzen la på til 3-0 etter 20 minutter.

Det var klasseforskjell på lagene i førsteomgang. Etter pause klarte Norge seg bedre. Tyskerne maktet ikke å score flere mål før det var gått 85 minutter. Da la Luisa Wensing på til 4-0. (©NTB)