**KRISTIANSAND: Melding om slåsskamp

00.08** To personer i 20-årene blir bortvist fra Kongensgate etter å ha stelt i stand slåsskamp på stedet.

**ARENDAL: Høylytt fest

00.09** En fest i Arendal blir bedt om å dempe volumet etter å ha skrudd opp musikken til et sjenerende nivå.

**KRISTIANSAND: Klagde på høylytt fest

00.32** En høylytt fest ved Valhalla på Lund får en brå slutt når politiet ringer på døren.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.40** En overstadig beruset person blir tatt hånd om av natteravnene utenfor Shalam i Kristiansand. Etter en stund kom mannen seg på beina igjen og ble sendt hjem.

**MANDAL: Ble kjørt hjem

00.37** En overstadig beruset mann blir tatt hånd om av en politipatrulje og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra stedet

00.48** En person blir bortvist fra Parko i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Ubudne gjester nektet å forlate festen

00.54** En fest i Odderøyas festlokaler får pultselig litt flere gjester enn beregnet når to kvinner og en mann tropper opp og nekter å forlate stedet. — De var ikke ønsket på festen, men nektet å forlate stedet, sier operasjonsleder Øystein Vellesen, som svarte med å sende en patrulje til stedet for å bortvise de standhaftige "gjestene". De forlot da stedet uten protest.

ARENDAL: Mindreårig tatt med falsk id

En 16 år gammel gutt blir anmeldt etter å ha tatt seg inn på Fisherman pub med falsk legitimasjon. 16-åringen var også i besittelse av et falskt visakort, og hadde kjøpt vin og drammer da han ble plukket opp av sin far.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

01.00** En 17 år gammel gutt som er ruset på amfetamin blir innbrakt til Kristiansand politistasjon. Både barnevernet og foresatte blir varslet i saken.

**KRISTIANSAND: Kjørt til legevakten

01.22** En overstadig beruset kvinne (20) i Markensgate er ute av stand til å ta hånd om seg selv, og blir tatt hånd om av en patrulje på stedet. Kvinnen blir kjørt til legesjekk og deretter lagt til observasjon.

**FROLAND: Tatt for manglende kjøreferdigheter

01.24** Politiet får melding om en bilfører som ligger litt mer over i motgående kjørefelt enn i sitt eget kjørefelt på sin natteferd i Froland. Han blir kort tid etter stanset av en patrulje. - Det ble konkludert med manglende kjøreferdigheter, sier operasjonsleder Øystein Vellesen. Mannen er ikke mistenkt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin

01.34** En person blir pågrepet i Kristiansand mistenkt for å stå bak flere tyverier. Da mannen ble pågrepet viset det seg at han også var i besittelse av mindre mengder amfetamin.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset 16-åring

01.37** En patrulje i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand sentrum kommer over en overstadig gutt på 16 år. Patruljen forsøkte å komme i kontakt med guttens foreldre, uten å lykkes. Til slutt ble han tatt hånd om av noen kamerater som tok ham med hjem.

**KRISTIANSAND: Nødtelefon var bygdefest

01.35** Politiet får melding på nødtelefon av en mann som opplyser at dama hans blir banket av fire-fem damer, og at han selv blir jagd av fire-fem menn på Langenesveien. Da politiet kom fram viste deg seg imidlertid å være en eneste stor bygdefest som pågikk. Festen ble umiddelbart oppløst og gjestene sendt hjem. To jenter ble sendt til legevakten for sjekk. Ifølge politiet var de involverte på festen menn og kvinner i begynnelsen av 20-årene.

**FLEKKEFJORD: Brann i søppelcontainer

01.45** Politiet får melding om brann i en søppelcontainer ved Frikirka på Trøngsla. Brannmannskap var på stedet og fikk slukket brannen. Ifølge politiet kom ingen personer til skade i brannen.

**KRISTIANSAND: Slo kvinne i ansiktet

02.00** Utestedet Spot ber om politiets assistanse etter at en mann slår en kvinne i ansiktet flere ganger og truer vaktene på stedet. Mannen ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Lekeslåss - gikk i bakken

02.03** En mann går i bakken og blir lettere skadet i forbindelse med en lekeslåsskamp utenfor Kristiansand politistasjon. Mannen ble kjørt til legevakten for sjekk.

**FLEKKEFJORD: Slåss utenfor bolig

02.24** Politiet får melding fra en privat bolig i Strandgata i Flekkefjord om to personer som slåss på utsiden av boligen. Ifølge melder river og drar de to mennene i døra på stedet. Da politiet ankom stedet var mennene forduftet, men politiet fikk oppgitt en adresse som de oppsøkte. Der ble det funnet kulehull fra det som trolig er en gass- eller luftpistol. Ifølge politiet er det uvisst hva som har skjedd. Politiet har nå opprettet sak mot de to danske mennene som begge er i 30-årene.

**KRISTIANSAND: Satt i arresten etter slåsskamp

02.30** Tre personer i 20- og 30-årene havner i arresten etter å ha stelt i stand slåsskamp utenfor Rutebilstasjonen i Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Varslet om innbrudd - fikk besøk av venn

03.53** Politiet får melding om et mulig innbrudd i Kristiansand sentrum. Ifølge melder skal en person være i ferd med å ta seg inn gjennom et vindu. - Det viste seg imidlertid å være en kamerat, opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen.

**MANDAL: Promillekontroll på E 39

05.00** UP foretar en større promillekontroll på E 39 ved Mandal. Ingen av de 41 kontrollerte trafikantene fikk noen anmerkninger.

**KRISTIANSAND: Stjal smykker

11.42:** Politiet fikk melding om et tyveri fra en bolig på Lund. Det hadde blitt stjålet større mengder smykker i løpet av natten. Politiet har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse, og tyveriet er anmeldt. Tidligere på kvelden var det en hjemme alene-fest på samme adresse, men politiet kan ikke si om festen kan settes i sammenheng med tyveriet.

**ARENDAL: Stjålet moped

13.06:** En moped med registreringsnummer PU9505 er meldt stjålet fra Arendal sentrum.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

16.12:** En moped er meldt stjålet med registreringsnummer SA2148

**KRISTIANSAND: Brant i søppeldunk

16.12** : Det ble meldt om en brann på Pluto lekeland i Barstølveien. Det viste seg at en smell bon bon hadde antent i en søppeldunk. Ingen kom til skade, og situasjonen kom raskt under kontroll.