**KRISTIANSAND: Stjålne bilskilter

08.30** Skilttyveriene fra søndag ser ut til å fortsette. Fra en politibil er det nå stjålet et skilt, og en ungdomsgjeng er også observert i Kvadraturen med bilskilter i hendene.

Politiet etterforsker saken.

**KRISTIANSAND. Ødelagte postkasser

10.19** En inngringer i Riskestien forteller at han blir vekket av et mindre smell. Noen ugagnskråker har ødelagt et postkassestativ med fyrverkeri. Episoden kobles mot brann i søppeldunker i nærheten.

**SØGNE: Stjålet plastbåt

11.29** En Hasla Summer 5365 er stjålet fra en båthavn i Søgne. Båten er påmontert en 9.9 hk Johnson påhengsmotor.

**KRISTIANSAND: Flytebrygge i fri drift

13.21** Deler fra en eldre flytebrygge er funnet drivende i sjøen ved Kirkebuane utenfor Oksøy fyr. Hovedredningssentralen er varslet, og drivmaterialet vil bli ryddet opp.

**LYNGDAL: Lovlydige sjåfører

14.00** I Lyngdal ble det gjennomført en trafikkontroll av 30 kjøretøyer mandag. Ingen av bilførerne var det noe å utsette på, og de fikk kjøre videre.

14.59 Tvers gjennom asfalten

**LILLESAND: Innbrudd i bil

15.33** Det blir oppdaget innbrudd i en bil som har stått parkert på Gaupemyr. Det er stjålet en radio— og kassettspiller fra bilen.

**KVINESDAL: Skogbrann

15.38** Mannskaper fra brannvesenet rykker ut til en skogbrann på Håland ved Knaben. Brannen skal være utløst av en høyspentledning.

16.20 Kjedekollisjon på Vågsbygdveien

**MANDAL: Promillekjøring på mc

16.45** Det kommer melding om mulig promillekjøring på mc i Mandal ved Skjebstad. Politiet leter etter motorsykkelen og finner den hensatt.

— Vi sikrer oss skiltnummerplata, da mc-en er begjært avskiltet, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**LYNGDAL: Innbrudd

17.15** Det har vært ubudne gjester hos Pizzabakeren i Lyngdal. Tyvene har kommet seg inn ved å bryte opp ei bakdør, men det er usikkert hva som er blitt tatt.

**KRISTIANSAND: Narkobesittelse

17.40** En patrulje stanser en bil på Setesdalsveien ved Dalane i Kristiansand. En 45 år gammel mann fra kristiansandsområdet blir tatt med til politiarresten, da det blir funnet mindre mengder hasj på ham.

**KRISTIANSAND: Tatt med batong og stun-gun

18.07 T** o menn på 27 år fra Kristiansand ryker i tottene på hverandre i Dronningens gate i Kristiansand. En av dem er i besittelse av narkotika, den andre har en batong og et elektrisk våpen, en såkalt stun-gun, på seg.

Begge er satt i arresten.

**FROLAND: Mistet førerkortet

19.00** UP har gjennomført kontroll av en bil ved hjelp av gjennomsnittsmåling i en 60-sone på riksvei 408 i Froland. En 19 år gammel kvinne fra Froland ble tatt i 93 km/t og mistet førerkortet på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

1845** Et hus i Grovikveien i Kristiansand har hatt innbruddstyver på besøk. Det er rotet en del i huset, og stjålet en moped. En drøy time senere blir mopeden funnet igjen ved Grovikstranda nær Ansgarskolen.

**MANDAL: Ulovlig ATV-kjøring

19.04** En navngitt person blir observert kjørende ulovlig på en stjålet sekshjuling fra Holum ned mot Mandal. Politiet finner igjen kjøretøyet, og vedkommende som har kjørt det kan vente seg en henvendelse fra politiet i morgen.

**SETESDAL: Mistet mc-veske

19.43** En mann ringer politiet og opplyser at han har mistet en original BMW-veske fra mc-en sin et sted på riksvei 45 mellom grensen mot Telemark og Valle. Han oppdager at vesken er falt av omlag to mil før han kjører inn på Riksvei 9. Dersom noen har funnet denne vesken, kan politiet kontaktes på tlf 02800. **KRISTIANSAND: Skadeverk

19.46** I Suldalen er inngangsdøren brutt opp i et bolighus. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse, og ingenting skal være stjålet fra adressen.

**LYNGDAL: Fartskontroll

15.00-19.30** UP har holdt fartskontroll på E 39 ved Lenesfjorden, retning øst. Det er utstedt 22 forenklede forelegg, og høyeste målte hastighet var 84 km/t.

**FROLAND: Fartskontroll 2

15.00-17.00** 30 forenklede forelegg er utstedt, og to anmeldelser med førerkortbeslag for hastighet er levert inn fra en kontroll ved Frolands verk. Høyeste hastighet var 91 kmt i 60-sonen. Én person er anmeldt for kjøring uten førerkort.

**TVEDESTRAND: Fartskontroll 3

19.00-21.00** UP har holdt kontroll på E 18 ved Godderstad i Tvedestrand. Det er utstedt 19 forenklede forelegg for fart, én er anmeldt for kjøring uten førerkort, en har fått smekk på pungen for å ha brukt mobil under kjøring, og en annen har slumset med bilbeltet.