KRISTIANSAND: — Jeg er veldig glad for å få denne muligheten, og har som klart mål å videreutvikle turneringen, sier østlendingen Steimler til fvn.no.

Siden 1. november 2007 har Tore Løvland jobbet full stilling som markedssjef i det som har vokst seg til å bli Sørlandets største idrettsarrangement. I turneringens fjerde år vil det være nærmere 500 lag, som er rekordmange, når avspark foretas 25. juni.

Steimler er utdannet multimediateknolog, og kommer fra jobben som grafisk kommunikasjonsspesialist i Ikea. Han er best kjent for den frivillige jobben han har gjort i Kristiansand Pirates, som blant annet spiller, styreleder og markedsansvarlig, samt medansvarlig for basketturneringen Pirates Cup.

— Det blir å gå fra den ene store turneringen til den andre. Det har vært hardt å kombinere en fast jobb med både familie og styremøter og lignende i Pirates. Nå får jeg muligheten til å ha ”bare” èn jobb, sier Steimler, som vil bruke sommerens turnering til å «gå i lære».

I mai ble det klart at årets turnering blir Løvlands siste, og at han 15. august går over i rådgiverjobb i Jernbaneverket.

– Jeg har hatt noen fantastiske år i denne turneringen, men den nye jobben er nok litt enklere å bli gammel i, sa Løvland til Fædrelandsvennen da nyheten ble kjent.