FARSUND: Mann (37) kritisk skadet etter ulykke | Politiet etterforskes etter trafikkulykke

**ARENDAL: Stakk fra politiet — kjørte seg fast

05.13** En vekter kom over en mistenkelig bil bak Obs og Elkjøp på Stoa. Mannen i bilen hevdet å ha funnet varene han hadde med seg i en container, men leverte tingene fra seg. Da politiet kom, stakk han av, men etter få meter kjørte han seg fast, opplyser operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt. Den 46 år gamle mannen fra Grimstad ble pågrepet og anmeldees for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort, samt for å ha unndratt seg politikontroll.

**MANDAL: Tre mistenkt for biltyveri

06.32** En sølvfarget Ford Focus ble stjålet fra Kleven-området. Eieren fant selv bilen etter en halvtimes tid. Politiet kom til stedet og pågrep en 36 år gammel mann, som mistenktes for å ha stjålet bilen. Senere ble ei 27 år gammel kvinne og ei 41 år gammel pågrepet i en bolig. De kan mistenkes for innbrudd i bil, melder politiet.

**MANDAL: Innbrudd i bil

07.37** Det har vært innbrudd i en bil som sto parkert på Kleven. Diverse gjenstander, blant annet cd-plater og saueskinn, er stjålet.

**KRISTIANSAND: Elektriker fikk strøm i seg

09.56** En elektriker ble sendt til legevakt for sjekk etter at han under arbeid på Lund fikk kontakt med en strømførende kurs. Tilstanden er ikke alvorlig. Arbeidstilsynet er varslet.

**KRISTIANSAND: Stjal bil

10.24** En rød Ford Transit med nummer RZ 17209 er stjålet fra Holskogveien i løpet av det siste døgnet.