KRISTIANSAND: 21.25: Det meldes om grovt tyveri fra en parkert bil i Ingebjørgs vei på Gimlekollen i Kristiansand. Eierne melder fra om at lommebøker og et kamera er stjålet.

21.38: En 47 år gammel kvinne har tråkket for hardt på gasspedalen og blir belønnet med førerkortbeslag på stedet. Forseelsen skjedde ved Akland i Risør hvor kvinnen ble målt til 128 kmt i 90-sonen.

21.48: I samme øyeblikk som Usain Bolt løper 200 meter på Bislet er det andre som springer fra en rute de har knust i en bolig i Randulf Hansens vei i Fevik. Ingen blir anmeldt for forholdet, men en person dukker opp ved boligen og garanterer at han skal ta kostnaden for ruteknusingen.

I kveld har politiet også gjennomført promillekontroll på Svege i Flekkefjord. 67 førere ble kontrollert. Ingen blåste rødt.

22.28: En fører som er mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstand stoppes et langt steinkast fra politistasjonen i Kristiansand – nærmere bestemt i krysset Festningensgate – Tordenskjoldsgate. Blodprøve er tatt – politiet har i skrivende stund ikke fått svar.

23.09. En time før midnatt får politiet en melding om en elg som er påkjørt på rv9 ved Hægeland. Elgen luntet videre inn i skogen etter hendelsen. Viltnemda er varslet og tar gjerne et lite søk i nærområdet.

Opplysningene er gitt av operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Stein Watne.