**KRISTIANSAND: Kjørte uregistrert bil

01.45:** En mann (30) som kjørte en uregistrert bil i krysset Langenesveien, Vågsbygdveien ble stanset av politiet. Føreren ble anmeldt for ulovlig kjøring.

**ARENDAL: Slagsmål

01.29:** To personer havnet i slagsmål utenfor Sjøloftet på Langbrygga i Arendal. To personer ble innbrakt og anmeldt for overtredelse av straffelovens §350 — bråk på offentlig sted. Den ene mannen ble tatt med et par gram amfetamin. Begge ble tvangsinnkvartert i politiets kjeller.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i vogntog

08.28** fikk politiet melding om innbrudd i et parkert vogntog i Sørlandsparken. Innbruddet skal ha funnet sted i løpet av natten. En radio og gps skal ha blitt stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i godsterminal

Politiet har fått inn melding om at det i løpet av helgen har vært innbrudd i en godsterminal i Setesdalveien tilhørende Petter Løvås Transport. Tyver skal ha stjålet flere kasser med tøy. En politipatrulje har foretatt en åstedsundersøkelse og forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann slo til dame

08.41** fikk politiet melding om at en dame skulle ha blitt slått til av en mann ved Strandpromenaden i Kristiansand. En patrulje reiste ut til stedet, men da de kom frem hadde situasjonen roet seg ned. Kvinnen skulle ha fått et lite sår på leppa i forbindelse med slaget. Ingen ble pågrepet, men den fornærmede kvinnen signaliserte at hun ønsket å anmelde forholdet.