VENNESLA: Hendelsen fant sted i 02-tiden natt til søndag. 41-åringen ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med ambulanse, etter at han ble funnet bevisstløs på bakken.

En 26 år gammel mann ble pågrepet etter episoden, men ble senere sluppet løs etter avhør. Han er fortsatt siktet for vold.

— Uoverenstemmelse

— Han har erkjent et slag. Fornærmede ble påført kraniebrudd, men det er uklart om skaden skyldes slaget eller et fall etterpå. Dersom slaget var årsaken til at mannen ramlet, vil siktede være ansvarlig. Men det er uklart om mannen ramlet av seg selv. Det var is og snø i området, sier etterforskningsleder John Tomas Homme ved Vennesla lensmannskontor til fvn.no.

Begge mennene skal ha vært på en restaurant i Vennesla sentrum før hendelsen fant sted.

— Det skal ha vært en viss uoverenstemmelse, men ikke en dyptgående krangel. Det dreier seg heller ikke om gjentatte slag, og det er ikke noe som tyder på omfattende vold, sier Homme.

Ved bevissthet

I tillegg til avhør av den siktede 26-åringen, har politiet også gjennomført avhør av vitner. 41-åringen har så langt ikke vært i stand til å la seg avhøre.

— Han er nå ved bevissthet, men det er ikke sikkert det blir avhør av ham denne uken, sier etterforskningslederen.

Politiet venter også på en uttalelse fra legen som har behandlet 41-åringen.

— Han vil kunne si om skaden skyldes slag eller fall, sier Homme.