AGDER/SIRDAL: Skianlegget på Tveit omtaler seg selv som Norges sørligste skianlegg, og har en bakke på cirka 450 meter med en høydeforskjell på 80 meter.

— Det er ingenting å utsette på forholdene i bakken. Jeg tror faktisk ikke vi har hatt bedre forhold enn nå noen gang, forteller leder for skigruppa i Tveit idrettslag, Anders Hodne, til fvn.no.

Han tror det kan være snakk om 20 – 30 centimeter med nysnø i bakken.

— Kanskje har vi de beste forholdene av samtlige bakker på Agder? Jeg tror ikke det er noen andre som har fått mer nysnø enn oss den siste tiden, sier han.

VEGÅRSHEI: - Vi har fått litt nysnø i løpet av den siste uken, og det er veldig gode forhold i bakken, forteller daglig leder ved Vegårshei ski- og aktivitetssenter, Aud Vegerstøl.

Hun sier at den ene nedfarten som de har er veldig populær blant ungdom som ønsker å stå på slalåmski og snowboard.

— Vi har også en liten aktivitetsbakke for de aller minste. Den passer bra for de som liker å ake, eller prøver seg på alpint eller snowboard for første gang, sier hun.

I tillegg har man tre preparerte langrennsløyper på henholdsvis fire, åtte og tolv kilometer.

HOVDEN: På hjemmesiden meldes det om veldig bra forhold i løypene og nysnø. Åtte av åtte heiser er åpne, og 22 av 30 nedfarter er åpne. Hovden er snødekt og det er nå 12 av 17 åpne langrennsløyper.

BORTELID: På Bortelid er snødybden 65 centimeter. Fem av 14 nedfarter er åpne. Parken er åpen, og det er også familietrekket.

BROKKE: På Brokke er tre skiheiser og seks bakker åpne. Temperaturen ligger på seks minusgrader og snødybden er 100 centimeter på toppen. Utover helgen blir det litt varmere, men fremdeles bra føre.

TJØRHOMFJELLET OG ÅLSHEIA: På nettsiden skriver de at de har fått mye god snø, og at forholdene begynner å bli ganske bra. Tjørhomfjellet og Ålsheia samarbeider. I år er det mange nye tilbud som snowpark, barnepark, og mer. På dette skianlegget som ligger 18 mil fra Kristiansand kan du altså finne mye spennende og gøy!

ÅDNERAM SKITREKK: Det er fire trekk som er åpne. 2. februar ble det lagt inn på nettsiden at det er 30 cm snø. Det er en oppkjørt løype rundt Bergetjørn som er cirka to kilometer.

FIDJELAND SKITREKK: Tre av tre skitrekk er åpne, og tre av seks nedfarter er åpne. Det er kunstsnø.

EIKERAPEN SKISENTER: - På Eikerapen er det et variert tilbud langrennsløyper og det er et eget selskap som merker og lager spor. Skal bli fint vær så det er bare å spenne på seg skiene!

Tirsdag ble det skrevet at snødybden var 60 cm.

LJOSLAND SKISENTER: På Ljosland er det 95 cm med snø ved skisenteret, og 65 på Ljosland. Flotte forhold og minimalt med nedbør. Ujevn snømengde.

VEGÅRSHEI: I går ble det skrevet at det enkelte steder er noe lite snø, men ellers er forholdene ganske bra. 12 km turløype er kjørt opp.