KRISTIANSAND: Det var tirsdag spanere oppdaget at 40-åringen overleverte noe og mottok penger fra en annen person i Wergelandsparken. Politiet grep inn, og pågrep mannen.

Mannen hadde på seg 14 porsjonspakninger på ett gram amfetamin i hver. Dessuten hadde han tapet fast 13 gram på underarmen. Mannen som kjøpte hadde sikret seg ett gram amfetamin for 400 kroner.

Etter pågripelsen ble boligen til 40-åringen ransaket. Her fant politiet ytterligere 25 gram amfetamin.

For cirka en måned siden ble den samme mannen pågrepet av politiet. Da ble det beslaglagt 70 gram amfetamin som han er siktet for å ha oppbevart.

En 45 år gammel mann er også pågrepet av politiet. Han hadde 20 gram amfetamin ferdig porsjonert på seg.

— Spanerne oppdaget at mannen hadde kontakt med narkomiljøet, og vi grep derfor inn, arresterte mannen og beslagla totalt 20 gram, forteller politiførstebetjent Dag Tallaksen ved Kristiansand politistasjon.

Onsdag formiddag ble en 38 år gammel vestlending pågrepet i Kristiansand sentrum. Han hadde 35 gram hasj på seg fordelt i porsjonspakninger. En annen person, som var i nærheten, ble også arrestert. Han hadde tre gram hasj på deg som, ifølge Tallaksen, var pakket inn på samme måte som porsjonspakningene til 38-åringen. – Vi antar at denne mannen like i forkanten hadde kjøpt hasjen.